În cadrul unei emisiuni, Gina Matache a vorbit despre a oferit detalii despre fiica sa, Oana, și a dezvăluit care este motivul pentru care sora Deliei nu a mers pe același drum ca sora sa.

Gina Matache a dezvăluit motivele care o țin pe Oana pe loc în ceea ce privește industria muzicală. Dacă până acum ceva timp o puteam vedea pe scenă alături de sora ei, Delia, acum Oana nu mai apare deloc în lumina reflectoarelor.

Se pare că Oana are alt priorități în acest moment. Este mamă a doi copii și își dedică tot timpul creșterii celor mici. Mai mult, sora Deliei a reușit să-și creeze o comunitate în mediul online, loc în care reușește să păstreze o legătură cu fanii ei și să facă diverse campanii de promovare.

De ce nu mai cântă Oana, sora Deliei?

Gina Matache a dezvăluit că fiica ei, Oana, nu este atrasă deloc de scenă, nu-i place să fie în centrul atenției precum sora sa, astfel că a decis să pună stop unei activități în industria muzicală.

„Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește. A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla. Se ocupa foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată”, a declarat Gina Matache.

Gina Matache a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care sora Deliei, Oana, a renunțat la muzică: „A pus stop la muzică”
social media

Mai mult decât atât, mama Deliei a mărturisit că Oana este o fire mai timidă și îl plave să fie retrasă. În ceea ce privește rolul de bunică, Gina Matache se declară extrem de fericită și mulțumită că are doi nepoți cu care se înțelege foarte bine.

,,Ea este în zodia Capricorn, nici măcar nu vrea să fie văzută foarte mult. O să vină nepoții din urmă. Mi-aș dori ca nepoții mei să aleagă calea aceasta. Vom vedea ce se va întâmpla. Mă bucură enorm că trăiesc această perioadă și pot să vorbesc cu ei, să mă înțeleg cu ei”, a mai spus cântăreața.