Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt cei mai fericiți de când fetița lor a venit pe lume. Au împreună o fetiță superbă pe care o cheamă Katia. Din momentul în care aceștia au postat fotografii cu micuța, prietenii virtuali au fost, pur și simplu, în delir. Se observă cu ochiul liber, din fotografiile și video-urile postate pe rețelele de socializare, că micuța este sufletul lor și că o iubesc nespus de tare.

De când au devenit părinți, viețile celor doi s-au schimbat complet. Radiază de fericire, iar ei sunt, de-a dreptul, compleți. Au o căsnicie foarte frumoasă, sinceră și discretă. Fetița lor a apărut ca un dar de la Dumnezeu în viața acestora și a reușit să le ducă iubirea la un alt nivel. Ambii radiază de fericire  atunci când sunt în preajma micuței. Cei doi nu permit nimănui să pătrundă fără voie în interiorul familiei lor. Gina Chirilă și-a dorit chiar de când a format un cuplu cu Bogdan Vlădău să stea departe de lumina reflectoarelor. Lucru care le-a asigurat și fericirea, după cum se poate observa.

Gina Chirilă, îndrăgostită lulea de fiica sa

Gina Chirilă, ipostază emoționantă cu fetița ei! Imaginea de colecție cu cele două
Instagram

Gina Chirilă a postat recent, într-un story pe contul său de Instagram, o imagine cu bebelina în timp ce o ține strâns la pieptul său. Vedeta nu își mai încape de fericire de când a devenit mămică. Este o femeie extrem de puternică, ambițioasă, muncitoare și acum poate spune, fără doar și poate, că este împlinită pe toate planurile. Fetița sa este perfect sănătoasă și incredibil de frumoasă. Vedeta nu se mai poate dezlipi de fiica sa pe care o adoră, fără urmă de îndoială și, care, îi seamănă la perfecție.

Gina Chirilă are o mulțime de fani care o iubesc și care o umăresc cu drag pe rețelele de socializare. Este o femeie norocoasă. Ori de câte ori a întâmpinat vreo dificultate, internauții i-au fost alături și au susținut-o cu mesaje frumoase, de încurajare.