Gină Chirilă este însărcinată cu Bogdan Vlădău, urmând ca în luna mai să aducă pe lume primul lor copil. De curând, aceasta a făcut o mărturisire șoc. ”O să divorțăm” a spus frumoasa blondă pe contul ei de Instagram.

Reclamă

De curând, Gina Chirilă a lansat pe Instagram o sesiune prin care urmăritorii acesteia îi puneau întrebări, iar aceasta le oferea un răspuns. A făcut acest lucru ”ca să le mai îndulcească„ perioada în care suntem nevoiți să stăm numai în casă din cauza pandemiei, a spus vedeta.

La un moment dat, Gina primește un mesaj care o enerevează la culme: “Bogdan este mult prea bătrân pentru tine, ce ai văzut la el?”. Diferența de vârstă dintre cei doi nu este niciun secret pentru nimeni. Ea are 25 de ani, iar Bogdan Vlădău are 40 de ani. Răspunsul Ginei nu a întărziat să apară. Soția lui Vlădău i-a răspuns acestuia printr-un scurt video pe care l-a atașat la story.

“Sincer, uite, că mi-ai trimis mesajul ăsta, cred ca o să şi divorțăm, pentru că ai mare dreptate. Nu ştiu, nu ştiu ce în capul meu… Băi, oameni buni, reveniți-vă!” – a replicat vedeta destul de serioasă.

A încheiat story-ul, însă, cu un zâmbet. Acesta poate fi un semn că este extrem de fercită și că totul este exact așa cum și-au dorit să fie viața lor.

O altă întrebare care i-a mai fost adresată Ginei a fost “Care este primul loc în care vei merge după ce se termină carantina?”. Răspunsul Ginei a fost cât se poate de sincer și de spontan: ”Să îmi vizitez părinţii”.

“Stau în casă de cateva zile deja și încerc să îmi ocup timpul cu activități constructive. Citesc, fac sport, atât cât se poate, gătesc, mă uit la filme și lucrez de acasă pentru brandul meu de haine Silkplicity. Părerea și sfatul meu în legatură cu această situație este să ne informăm în legătură cu subiectul acesta din surse reale și sigure, să ne păstrăm calmul, să nu facem cumpărături în exces, ci doar strictul necesar și să facem ceea ce depinde de noi, adică să stăm în casă perioada aceasta pentru a evita contactul cu virusul, dar și pentru a-i proteja cei din jurul nostru.” – a mai declarat frumoasa Gina Chirilă.