Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a fost invitată, de curând, în emisiunea „La Măruță”, difuzată pe Pro Tv, în cadrul căreia aceasta și-a făcut curaj și a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața de model. Aceasta și-a deschis sufletul și a povestit experiențele groaznice prin care a trecut la începutul carierei sale în modelling. 

Gina Chirilă a dezbătut subiecte interesante despre tineri și pericolele la care aceștia se supun când activează în domeniul modelling-ului.

Unica.ro

„Ca orice altă meserie, probabil, modelling-ul are plusuri și minusuri. E foarte important să ai inteligență emoțională, din punctul meu de vedere, să poți să te descurci în situațiile astea, pentru că ele se întâmplă, sunt reale. Aveam colege care aveau 14-15 ani, care au trecut prin aceleași încercări ca și mine, poate prin unele mai grele. Nimeni nu te obligă să faci ceva în industria asta, dar te manipulează cumva, încât nu mai știi ce să faci exact”,  a declarat Gina Chirilă la un post de televiziune.

Ce transmite Gina Chirilă tinerelor care își doresc o carieră în domeniul modelling-ului?

Fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil” a povestit despre cumplita situație în care s-a aflat la începutul carierei sale în modelling. Aceasta trage un semnal de alarmă pentru toate tinerele din ziua de astăzi, care nu au experiență și sunt foarte naive.

Eu am plecat la 19 ani în China singură, așa am început, dar tot răul spre bine, am acumulat foarte multă experiență. Se întâmplă și în Europa, nu doar acolo, și este important să tragem un semnal de alarmă. Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat.

[…]

Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu. După am auzit povești, la modul fete care au dispărut de tot, au fost răpite. Un băiat a fost răpit timp de o săptămână, apoi a fost lăsat pe marginea drumului. Băieți, fete, nu contează.”, a mai declarat Gina Chirilă în cadrul emisiunii „La Măruță”.