În plină pandemie provocată de coronavirus, când toate campionatele sportive au fost amânate, cluburile sportive din România par să se confrunte cu probleme financiare. Primul care a luat măsuri în această privință a fost Gigi Becali, care a decis reducerea salariilor jucătorilor până la revenirea situației. Se pare că unele cluburi nu au probleme doar cu privire la ceea ce se întâmplă cu virusul chinezesc.

Reclamă

După ce s-a pus la dos pe el, Gigi Becali, patronul FCSB, vorbește despre alte cluburi sportive care se află în impasuri financiare. Latifundiarul face precizări cu privire la Dinamo, susținând că urmează dezastrul pentru echipa alb-roșilor.

Cei 180.000 de euro pentru obținerea licenței nu ar fi o problemă, susține Becali. Această sumă poate fi achitată cu ușurință de suporteri. Finanțatorul FCSB susține că problema cea mai mare la Dinamo este că nu au nici marfă de vânzare, nici bani, ceea ce îi oprește din a investi în continuare.

Dinamo are nevoie de cineva care să fie dispus să bage 10 milioane și să cumpere măcar 6-7 jucători, consideră gigi Becali.

Patronul FCSB consideră că Dinamo are nevoie de cineva cu bani

„Părerea mea e că ăia 180.000 de euro sunt un fleac. Vor fi plătiți de suporteri, că ăștia ai lui Dinamo sunt mai bogați.

Ei vor strânge și vor plăti. Dar problema lor e că vor muri după aia. Pentru că la fotbal trebuie bani. Ei nu au nici marfă de vânzare, nu au nici bani să se recapitalizeze ca să poată să devină puternici. Dacă erau niște oameni cu bani mulți, arabii, nu era o problemă la ei și luau imediat și făceau echipa. Dar înseamnă că sunt unii care vor să speculeze, iar oamenii care sunt speculanți și nu au bani mulți nu pot salva Dinamo. La Dinamo trebuie să vină unul care să bage 10 milioane, să cumpere 6-7 jucători și după să se bată la campionat.

Dinamo nu are un patron care să conducă bine, dacă ar avea un conducător bun, atunci suporterii ar face spectacol acolo. Negoiță trebuie respectat pentru că a ținut-o în viață pe Dinamo. Eu nu vreau să jignesc sau să critic, dar la un club ca Dinamo riști. Te bagi, dar nu te bagi cu 3 milioane. E club greu, vin ăia și îți sparg mașina, vin în fața casei, sunt fanatici”, a spus Gigi Becali la PRO X.