Omul de afaceri, Gigi Becali, anunță că se va retrage din fotbal. Însă mai are de îndeplinit un singur obiectiv. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că se va retrage de la conducerea clubului care i-a adus notorietatea. Înainte de a se retrage de tot din fotbal, Becali anunță că mai are de îndeplinit un singur obiectiv. 

Nu este prima declarație făcută în acest sens. Milionarul a mai spus de-a lungul anilor că vrea să vândă clubul de fotbal și să se retragă din sport. Cu toate acestea, el s-a răzgândit mereu și a continuat să finanțeze clubul. Cu toate acestea, el a mărturisit că va renunța la FCSB în momentul în care echipa va ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor. Această performanță i-ar umple buzunarele lui Becali. Mai clar, dacă FCSB va ajunge în grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali va câștiga în jur de 30-40 de milioane de euro. 

Gigi Becali vrea să renunțe la FCSB

De-a lungul timpului, FCSB a cucerit cinci titluri, trei Cupe, două Cupe ale Ligii și două Supercupe. În prezent, echipa ocupă cel de-al treilea loc în SuperLiga. 

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară. Chiar dacă face parte dintr-o familie avută, Becali a muncit pentru a ajunge unde se află astăzi. După Revoluția din 1989, Becali a împrumutat o sumă de bani de la Gică Hagi, dar a avut și bani moșteniți de la tatăl lui. Acesta a început să importe din Turcia blugi, țigări și săpun, cu ajutorul unor TIR-uri. Ulterior, el a cumpărat pământ, după care l-a vândut mult mai scump.  

Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la vârful FCSB! Ultimul obiectiv pe care vrea să îl îndeplinească

Dragomir: Gigi Becali, multi miliardar

Chiar dacă a și făcut mulți bani, Gigi Becali este cunoscut și pentru faptele bune pe care le face. Afaceristul a ajutat multe persoane amărâte de la noi din țară. De asemenea, el face constant donații destul de mari la biserici, fiind cunoscut ca o persoană extrem de religioasă. 

“Gigi e multi miliardar. Părerea mea e că are acum pământ de un miliard. Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane la biserici, la preoți, la maici. În prezența mea!”, a spus, recent, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.