Dupa ce a donat aparatura de zeci de mii de euro catre Matei Bals, patronul FCSB sare din nou in ajutorul romanilor afectati de coronavirus.

Gigi Becali s-a dovedit a fi extrem de solidar cu cadrele medicale din România, în lupta cu noul coronavirus, motiv pentru care acum își pune la dispoziție si clinica privată, în vederea efectuării de teste rapide.

Omul de afaceri a declarat că laboratorul de analize pe care il are clinica sa este cel mai bun și performant din țară, astfel incat este capabil să efectueze acele teste rapide pentru depistarea COVID-19.

”Mi s-au solicitat niște aparate și am întrebat la mine la clinică, iar acolo mi-au spus că avem acolo un laborator genetic care e cel mai performant din România și face aceleași teste pe care le face Victor Babeș. Noi putem face teste, dar ne trebuie acreditare. Nu putem face în interiorul clinicii, doar într-un cort afară. Am și eu pile, relații în guvernul ăsta. Am vorbit cu Rareș Bogdan să ne dea repede aprobarea mâine, să putem face teste.”, a spus Gigi Becali, pentru Antena 3.

„Am vorbit cu fata domnului Cercel și mi-a spus că prin situația asta am putea să degrevăm pe ”Victor Babeș” de greutatea pe care o are. Ceea ce se face acolo pot face eu la clinică.”, mai spune Becali.

„Am înțeles că putem face și ambulatoriu, să putem facem peste tot în țară. Eu testele le fac în 2-3 ore la laboratorul meu, pentru că am aparatură. Testele se pot lua foarte repede. Am comandat deja 2.000 de teste. Dacă mâine ne dă aprobarea, chiar atunci începem”, a spus Gigi Becali.”, a mai adăugat afaceristul filantrop.