Omul de afaceri, Gigi Becali, s-a schimbat radical în ultima perioadă, cel puțin așa susțin apropiații acestuia. 

Gigi Becali este un personaj destul de controversat la noi în țară. Afaceristul este cunoscut pentru ieșirile nervoase pe care le-a avut de-a lungul timpului, dar și pentru anumite păreri pe care le are despre diverse subiecte controversate, cum ar fi căsătoria între persoanele de același sex. De asemenea, este binecunoscut faptul că omul de afaceri este o persoană foarte religioasă. 

În ultima perioadă, omul de afaceri s-a schimbat radical, susțin apropiații acestuia. Se pare că Gigi Becali a învățat să fie mai calm. Bărbatul nu și-a pierdut cumpătul nici măcar atunci când echipa pe care o patronează a fost înfrântă de Farul Constanța, care a înscris 2 goluri în 60 de secunde. 

Gigi Becali nu mai înjură de ani de zile

Mihai Stoica, managerul FCSB, a vorbit despre această situație care i-a revoltat pe steliști. Cu toate acestea, el susține că omul de afaceri nici măcar nu a înjurat, fiindcă a renunțat de ani de zile la acest obicei. Mai mult decât atât, conform lui Meme Stoica, Gigi Becali nici măcar nu mai ridică tonul. 

Gigi Becali s-a transformat radical! Obiceiul la care omul de afaceri a renunțat de ani de zile

Cu toate acestea, în spațiul public au apărut informații conform cărora afaceristul ar fi făcut o criză de nervi și ar fi înjurat ca la ușa cortului pe Mihai Stoica și pe antrenorul Mihai Pintili. Pe de altă parte, stoica spune că aceste informații sunt total false.

Potrivit acestuia, Gigi Becali nu mai înjură de ani de zile și nici măcar pe angajații săi nu îi mai lasă să facă acest lucru. Mai mult decât atât, persoanele care lucrează pentru Becali nu mai au voie să se dea nici măcar cu parfum. 

„Am citit o minciună azi. Gigi nu mai înjură de ani de zile. Nimeni de pe lângă el nu mai înjură, nu mai fumează, nu se mai parfumează. Eu, personal, nu l-am mai auzit nici să ridice tonul, în ultimii ani”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.