Gigi Becali, patronul FCSB s-a răzgândit în legătură cu echipa de fotbal feminin. Deși în urmă cu câteva zile acesta declara că nici în ruptul capului nu se gândește să investească într-o echipă de fete, se pare că sa răzgândit și este dispus să aloce suma de 10.000 de euro lunar pentru sponsorizare unei echipe deja existente. Condiția pe care o impune Becali este ca fetele să evolueze cu emblema FCSB pe echipament.

„Dacă o să fie obligatoriu, cumpăr una. Îi dau 10.000 de euro sponsorizare și pun FCSB pe piept. Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Eu spun cum văd eu lucrurile. În opinia mea, nu trebuie să facă femeia fotbal. Dacă trebuie, cum e în regulament… asta e. Deja ne-a rugat o echipă. Le dau 10.000 și joacă cu FCSB pe piept. Dacă le lovește mingea în țâță, ce facem?”, a spus Becali la PRO X.

Universitatea Craiova va fi primul club din Liga 1 care își va forma echipă de fotbal feminin sub îndrumarea antrenoarei Adriana Rogojină. Aceștia au anunțat că încep selecțiile pe 26 ianuarie, la ora 15.30, la Stadionul Aripile.