Gigi Becali nu mai are milă de jucătorii roș-albaștri care greșesc și îi atacă dur după înfrângerea cu CFR Cluj.

Florin Coman a fost luat în vizor de Becali, dar nu au scăpat de critica patronului FCSB nici Oaidă, Moruțan sau Dragoș Nedelcu.

„Patronul FCSB își apără echipa, dar când vede adevărul spune adevărul. N-ai cum să câștigi când nu ai un șut pe poartă, când pierzi toate duelurile. În seara asta au jucat niște copii cu niște bărbați.

Asta i-am zis și lui Coman. L-am întrebat de ce comentează el de arbitru. Cine ești bă tu? Că nu e normal ce a făcut arbitrul… Păi ce, bă, roșul ăla v-a bătut pe voi?

Trebuia să fie 4-0 pentru CFR. Ăsta-i fotbal. Aici nu ești la circ să jonglezi cu mingea. I-am și zis: „Ce, bă, tu ești Neymar?”. Că nea Gigi că să vezi, că era minge lungă. I-am zis să paseze mai mult. Voi sunteți copii, când o să fiți bărbați, o să câștigați, asta le-am cerut”, a mai spus Becali.

„Oaidă, Moruțan tremurau. Nedelcu e maraton, el e prea mare fotbalist ca să fie concentrat. Nu poți să câștigi așa. I-am și spus impresarului lui Moruțan că din cauza mașinii de 100.000 de euro nu mai joacă. Păi și-a luat BMW Seria 8. Aici e caracterul lor, facă ce vor. Să-l vedeți pe Olaru că va fi fotbalist. El nu-și ia mașină de 100.000 de euro”, a mai spus Becali.