Meciul de aseară dintre FCSB și Academia Clinceni s-a terminat cu egalitate, scorul fiind de 0-0. După meci au început să apară declarațiile cu privire la evoluția modestă a elevilor lui Vintilă.

Patronul FCSB a făcut câteva declarații cu privire la cele întâmplate în timpul meciului, a certat jucătorii, a sprijinit antrenorul, iar acum lansează noi declarații.

Reclamă

„Este imposibil să te bată și Dinamo și Târgoviște și să ratăm play-off-ul? Așa cu jocul ăsta, dacă te prinde Târgoviște te bate, Dinamo te bate. Nu suntem în play-off încă. Zic și eu așa, mai glumesc.

Asta nu e echipa mea, Buzăul era echipa mea. Nu are nicio legătură, aia era echipa mea numai că aveam un interpus. Toți jucătorii erau ai mei atunci, plătiți de mine. La Clinceni nu am nicio legătură. La cei doi jucători le plătesc salariile, de aia nu joacă.

Că dacă jucau zicea lumea ca a fost blat. Cum era să joace jucătorii mei care le dau eu bani și să se dea la o parte. Să schimbe regulamentul, când în toată lumea este așa.
Nu mă enervează cu nimic, dacă eu le dau salariile cum să joace. Asta e, au câștigat 1 punct…asta este fotbalul”, a declarat Gigi Becali, la digi.