Gigi Becali nu se dezice nici în pandemie. Finanțatorul Stelei nu este de acord cu raportările autorităților în ceea ce privește decesele din timpul pandemiei și spune că nu e cazul să ne panicăm așa tare.

„Păi noi suntem Franţa? La noi au murit în total câţi au murit în Franţa în jumătate de zi! La noi din ăştia 600, 400 nici n-au avut coronavirus! Avem şi noi informaţii cum se trec ăştia”, a declarat finanţatorul FCSB într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Probabil această convingere a patronului a făcut ca FCSB să fie prima echipă care a început antrenamentele, deși starea de urgență nu a fost ridicată. Jucătorii de la FCSB s-au reunit, ieri, la baza de pregătire din Berceni şi au reluiat antrenamentele în grupuri mici. Poliția a aflat însă de această încălcare a restricțiilor în vigoare, iar antrenorul echipei a fost chemat la Poliția Capitalei, pentru a da explicații, un nou motiv de nemulțumire pentru Becali.

”Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei, după ce un ziar a făcut reclamație. Ziariștii să-și facă treaba, dar reclamație?! Nu mai are nimeni logică, nu mai știi nimic în țara asta. Dacă respecți legea, nu trebuie să-ți fie frică. Dar eu am făcut pușcărie, chiar dacă am respectat legea. Au zis că premierea e mită”, a spus Becali, la emisiunea de la Digi Sport.

În acest moment, Becali este silit să aibă încredere în înțelegere polițiștilor, sperând că ”e mai multă deșteptăciune la miliție decât la alții” și că organele de ordine vor înțelege din filmările făcute la antrenament că s-a păstrat distanțarea socială.