Gigi Becali, finanțatorul FCSB, se implică din ce în ce mai mult prin acorordarea unui ajutor de bază în criza prin care trece România. Acesta a mărturisit că este sunat de bătrâni care susțin că nu au mâncare. De asemea, în spitale se cere cu insistență măști medicale, iar Becali va furniza pentru spitalele din Craiova și Caracal, anunță Mediafax.

Reclamă

Finanțatorul FCSB a declarat că este sunat de persoane vârstnice care îi cer ajutorul pentru că nu mai au hrană. În ajutorul lor, Becali a format o echipă pe care o plătește pentru a furniza hrană acestora.

Din resursele proprii, Becali va furniza măști medicale pentru spitalele din Craiova și Caracal.

Reclamă

„Nu se poate aşa ceva în spitale. Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni”, a spus Becali, la Pro X.

Autorități luate la întrebări

Patronul FCSB susține că oamenii de afaceri se pot implica în criza economică în care se află România din cauza coronavirusului. Acesta ia la întrebări autoritățile cu privire la măsurile luate pentru a salva economia.

„Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu Trabantul”, a mai spus Becali.