Este cel mai slab sezon estival din ultimii ani pe litoralul românesc.

Acest lucru se resimte odată și în buzunarele patronilor de hotel. Printre acești patroni se numără și Gigi Becali, care a luat o decizie radicală în privința hotelului său. Patronul FCSB a fost nevoit să apeleze la o soluție care speră el că va fi una salvatoare. 

Gigi Becali se află și el pe lista patronilor de hotel care au resimțit criza de pe litoralul românesc. Nu de mult timp, patronul FCSB a inaugurat hotelul său, Becali Hotel. De această afacere se ocupă fiica sa TEodora, alături de soțul ei. Gigi Becali credea că va da lovitura cu acest hotel, însă nu a anticipat un număr chiar atât de mic de turiști. Așadar, din această cauză, patronul FCSB a fost nevoit să pună în aplicare „Planul B”. Iată ce decizie a luat acesta.

social media

Decizia radicală a lui Gigi Becali în ceea ce privește hotelul său

Gigi Becali a cumpărat hotelul de la Ioan Nicular, finanțatorul celor de la Astra giurgiu cu 6,8 milioane de euro. Patronul FCSB a sperat că va da lovitura cu acest hotel din punct de vedere financiar, însă numărul foarte mic de turiști i-a dat mai toate planurile peste cap.

Așadar, din această cauză, Gigi Becali a hotărât să scadă prețurile camerelor de cazare. Dacă acum câteva zile o cameră de hotel costa 804 lei, acum turiștii vor scoate din buzunar 644 de lei. Acesta este prețul pentru o cameră single.

Desigur, prețul camerelor duble și ale apartamentelor au fost și ele reduse de la 860 și 1634 la 688, respectiv 1307.

Becali Hotel, noua afacere de familie a patronului FCSB

Cu puțin timp în urmă, Gigi Becali a inaugurat hotelul cu care spera să dea lovitura. Însă, cu câteva luni în urmă, ginerele acestuia, Mihai Mincu, a explicat ce planuri are acesta cu hotelul.

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment.

Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului.”, a explicat Mihai Mincu.