Gică Hagi tună și fulgeră „Am ajuns să ne ia vecinii jucătorii”

Reclama

Reclama

Gheorghe Hagi este foarte supărat pentru că se pierd foarte mulți jucători din cauza faptului că statul român nu subvenționează sporturile așa cum alte state o fac. Acesta spune că dacă ar fi alocați mai mulți bani pentru sport foarte mulți copii ar alege să facă o carieră din asta iar România s-ar putea lăuda cu nume consacrate în Europa și nu numai.

Gică Hagi mai spune că foarte mulți jucători sunt cumpărați de cluburile din străinătate cauza fiind subvenționarea precară a sportului.

Reclama

Nu pot să înțeleg de ce din 1990, odată cu globalizarea, de ce noi românii am ajuns să avem bugetul cel mai mare 12 milioane la un club, iar Real Madrid un miliard. Ce s-a făcut greșit în această perioadă de am ajuns atât de jos?! Atât vă spun public, ca să reflectăm. Nu e normal așa ceva. O țară bogată și puternică să ajungă după 30 de ani așa, să ne lăudăm cu 12 milioane de euro?

Trebuie să construim branduri, să învățăm să vindem. Am ajuns să ne ia vecinii jucătorii. Și o să ajungem mai rău, vă spun. Avem nevoie de finanțare, de stadioane. Primăriile, consiliile județene trebuie să renoveze stadioanele. Trebuie să fidelizăm suporterii, să poată veni întreaga familie la stadion. Copiii să aibă confort”

 

 

 

Advertisement

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii