De ceva timp, Gianina Corondan s-a retras din lumina reflectoarelor, și-a concentrat atenția spre alte proiecte, însă acum este pregătită să revină în forță. Aceasta pregătește o întoarcere pe micile ecrane și așteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul. Cu ce s-a ocupat vedeta în ultimul timp?

Vreme de mulți ani Gianina Corondan a fost în atenția telespectatorilor, mai întâi la TVR 1, iar apoi la Antena 1. Însă, aceasta a decis că are nevoie de o pauză așa că a părăsit platourile de televiziune și s-a concentrat pe alte proiecte. În ultimul timp, Gianina Corondan a muncit la proiectul „Vizită de lucru”. Mai exact, aceasta intră în pielea unor oameni care practică tot felul de meserii inedite.

Mai mult, Gianina Corondan și-a concentrat atenția pe tinerele talente, pe care le susține și le expune în fața publicului larg.

 „Este o experiență plăcută, fac altceva. În continuare promovez meseriile vechi, dar și tinerii designeri din vitrină. Evenimente care au avut succes anul trecut și unde am strâns foarte multe vedete pe podium în aer liber. Avem designeri talentați și trebuie să-i sprijinim ca să nu se apuce de altceva. Și pe 1 februarie organizez o expoziție la Opera Română a unei românce din Londra. Mariana Gordan, care stă de 30 și ceva de ani în Londra. Îmi place să susțin oamenii talentați”, a declarat Gianina Corondan, potrivit click.ro.

Gianina Corondan se pregătește să revină în televiziune! Cu ce s-a ocupat de când s-a retras din lumina reflectoarelor. „Susțin oamenii talentați…”
Social media

Gianina Corondan revine în televiziune

Deși nu mai este activă în televiziune de ceva timp, Gianina Corondan își dorește să revină pe micile ecrane. Aceasta a mărturisit că deja este în discuții pentru diverse proiecte și așteaptă ca totul să se concretizeze. Mai mult, Gianina Corondan și-ar dori să participe și la o emisiune de timp reality show, precum „Asia Expess”.

„Sper să mă întorc și în televiziune, sunt în niște discuții pentru primăvară, dar nu iau în calcul un refuz obligatoriu. Nu mă grăbesc, vedem ce va mai fi mai încolo

Nu sunt o bună sportivă, nu mă simt atât de fit, bună alergătoare să mă bat cu sportivii, nu pot spune că sunt în formă, Dar lumea se uită și multora le place să descopere cultura lumii, obiceiurile lor. Nu refuz nicio oportunitate. De exemplu, mi-ar plăcea să merg la «Asia Express», sunt obișnuită să mănânc chestii ciudate”, a mai spus Gianina Corondan.