Giani din Las Fierbinți, pe numele său adevărat Costi Diță, are o fameilie extrem de frumoasă, se mândrește din plin cu soția lui și cu cei doi copii pe care îi au împreună. De ceva vreme, Giani este foarte iubit de fani, acesta înregistrând un real succes atât în plan profesional, cât și în plan personal.

„E o perioadă care lovește în toate fricile noastre: „Ce o să se întâmple mâine?, Cum se termină? Când? Ce fac, cum acționez?”… Sfatul meu pentru toată lumea: dacă puteți să stați acasă, faceți asta, fiți precauți. Noi, de exemplu, ne-am mutat online pe „Da Brav”o și încercăm să fim alături de oameni. Cred că e bine să ne creăm o rutină, să facem ceva. Toți am alergat. Acum avem timp.
Ce facem cu timpul? Citim o carte, vedem un film, ascultăm muzică, intrăm pe youtube și stăm cu Bobo & Costi, seara, de vorbă, facem sport, petrecem mai mult timp cu familia. E bine să mai ieșim din starea asta și să nu ne gândim mereu numai la ceea ce se întâmplă acum. Nu spun să facem abstracție, dar e bine să căutam discuții sau situații care ne aduc bucurie”, a mărturisit Giani din ”Las Fierbinți”.

„Glumesc foarte mult, e în firea mea, dar încerc să-mi asum rolul de tată și de om responsabil. Am tot fost plecat pe drumuri, în țară, cu spectacole, la filmări, iar timpul petrecut cu ei nu a fost pe cât îmi doream. Eu am doi băieți cu foarte multă energie, iar mereu casa e… un câmp de luptă. Suntem mereu printre gloanțe, asta e senzația. Îmi place să citesc povești cu Anghel, iar Vlad să vină să-mi arate desenele lui. Astea sunt clipele mele de liniște. Când stăm toți 4 pe canapea și ne uităm la film e una dintre imaginile perfecte”, a mai declarat Costi Diță.