Ghiță de la Survivor este un adevărat luptător. El a avut parte de un destin tragic de când era copil. Acesta nu a clacat și și-a continuat drumul în viață cu speranță și cu fruntea sus.

Reclamă

Tot ce s-a întâmplat până în momentul de față la Survivor România, relația controversată dintre Ghiță și Grațiela Duban, dar și atitudinea acestuia, au adus foarte multe reacții și comentarii în rândul celor care îi urmăresc. Soarta grea pe care baschetbalistul a avut-o nu l-a oprit din a face ceea ce își dorește.

„A plecat de acasă, loc în care doar mama lui și sora contau pentru el. Și-a luat viața în piept de unul singur, deși era doar un adolescent, iar de greutăți s-a lovit la tot pasul. Din fericire, și-a format un caracter puternic și până acum, a reușit să se transforme într-un om cu personalitate” – au mărturisit surse apropiate lui Ghiță.

În momentul în care a venit pe lume, sora lui Ghiță s-a stins din viață. Acesta a suferit foarte mult și și-a revenit cu greu din această traumă. Unchiul lui Ghiță a oferit declarații despre cât de greu i-a fost să depășească această grea încercare a vieții.

”În acel moment, s-a produs ruptura în familie. Tatăl lui Ghiță s-a transformat, s-a răcit de toți și a plecat! Așa că, nepotul meu a crescut singur, s-a îndreptat spre sport și a încercat să își facă un nume. Vacanțele le petrecea la mine, în rest, a stat plecat și în suflet cu dorul de cei dragi care i-au mai rămas acasă” – a mărturisit unchiul lui Ghiță.”

”Tatăl lui Ghiță s-a transformat, s-a răcit de toți și a plecat! Așa că, nepotul meu a crescut singur, s-a îndreptat spre sport și a încercat să își facă un nume. Vacanțele le petrecea la mine, în rest, a stat plecat și în suflet cu dorul de cei dragi care i-au mai rămas acasă”.

Familia baschetbalistului s-a destrămat definitiv. Tatăl lui Ghiță a ales să meargă pe un alt drum, părăsindu-l pe el și pe mama lui. Și-a luat viața în piept de cont propriu, cu toate că era la o vărstă destul de fragedă. Ghiță se dovedește a fi un luptător, și nu doar în competiție, ci șă în viața de zi cu zi.