Ghinionul pare că nu mai vrea să plece din viața anumitor oameni. Deși unii se bucură de succes și reușite, alții se chinuie să realizeze un lucru oricât de mic, dar pur și simplu nu reușesc. Se spune că norocul ți-l mai faci și cu mâna ta, dar aceste trei zodii nu reușesc să scape de influența nefastă a ghinionului ce le urmăresc.

Rac

Acești nativi ai zodiacului nu au o soartă prea plăcută în următoarele luni. Deși au început anul bine, lucrurile încep să o ia din ce în ce mai razna. Proiectele de la muncă vor deveni un adevărat chin iar colectivul în care se află nu mai este atât de prietenos ca înainte. Recomandarea pentru racii care vor să scape de ghinionul din prezent este să o lase mai moale cu încrederea. Aceștia ar trebui să se axeze mai mult pe ceea ce se întâmplă în prezent. Trecutul este oricum trecut și nu îi mai ajută deloc.

 

Balanță

Pentru Balanță ghinionul va fi prezent sub o altă formă. Cel mai tare va fi avariată partea sentimentală a nativilor. O persoană este posibil să intre în viața dumneavoastră și să vă dea impresia că ea este aleasa. Aveți mare grijă și nu vă încredeți în vorbe goale dacă nu vreți să suferiți după.

Ghinionul se ține ca un scai de acești nativi ai zodiacului!

Berbec

Nici Berbecii nu scapă de ghinion în următoarea perioadă. Aceștia au impresia că lucrurile se aranjează cât de cât pentru ei și încearcă să se avânte în necunoscut. Din păcate, realitatea îi va lovi destul de dur. Ar fi bine ca pentru moment să evite luarea unor decizii importante în ceea ce privește afacerile sau călătoriile.