Jaf cu ghinion pentru un hoț din Argeș. A furat geanta unei femei, dar nu a ajuns prea departe cu ea. S-a dezechilibrat de pe bicicletă și a picat pe marginea drumului.

Ghinionul hotului: a picat de pe bicicletă după ce a furat geanta unei femei

Furtul eșuat a avut loc în comuna Mărăcineni din județul Argeș. Bărbatul, aflat pe bicicletă, a profitat că femeia era singură pe drumul naţional 73.

A zărit-o pe victimă și și-a făcut imediat planul. A trecut în viteză pe lângă ea și într-o clipă i-a furat și geanta. Femeia nu a avut timp să reacționeze, dar a încercat să fugă după el și să-l prindă.

Și cum orice faptă rea nu rămâne nepedepsită, hoțul a avut cel mai mare ghinion. Nu a apucat să meargă prea departe cu geanta femeii, că s-a dezechilibrat și a picat de pe bicicletă.

A căzut pe marginea drumului, în plantele uscate crescute pe lângă acesta. Femeia, profitând că individul nu mai poate să fugă, s-a apropiat cu curaj de el și și-a recuperat geanta.

Și-a văzut mai departe de drum, fericită că nu i-au dispărut bunurile, dar înainte să meargă acasă a făcut o oprire. A mers la Poliție, unde a făcut plângere pentru furt împotriva individului.

Cum l-au găsit polițiștii pe hoț și ce pedeapsă riscă

La scurt timp, oamenii legii i-au dat de urmă bărbatului rău intenționat și l-au reținut.

Polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomireşti, judeţul Olt, care a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări., a transmis IPJ Argeș.

Pentru fapta sa, hoțul riscă acum o pedeapsă pe măsura. Agenții au deschis pe numele său un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti.

El a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.