Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă dificilă. Problemele de sănătate pare că nu își mai găsesc rezolvare. Acesta este internat într-un spital din Capital, în stare gravă. Actorul a ajuns pe mâinile medicilor în urmă cu doar câteva zile. 

Alexandru Arșinel, în stare gravă

Conform fanatik.ro, starea de sănătate a actorului s-a agravat, problemele cardiace fiind cel care l-a făcut să sufere în ultima perioadă. Există informații conform cărora Alexandru Arșinel se simte rău de câteva zile, fiind internat într-o clinică privată din Capitală. După ce medicii au analizat starea de sănătate șubredă a îndrăgitul actor, au decis să îl interneze chiar și pentru câteva zile. Conform sursei citate anterior, există posibilitatea ca Alexandru Arșinel să mai fie supus unei intervenții la inimă.

Medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a actorului. În cazul în care tratamentul pe care îl urmează acum nu va da rezultate, doctorii se gândesc să îi monteze un nou stent.

Perioada grea pentru actor pare să nu se mai termine. În urmă cu doar câteva zile, fiul lui Alexandru Arșinel a angajat o asistentă care să se ocupe de tatăl său. Chiar dacă starea lui de sănătate era monitorizată acasă, acesta a început să se simtă rău. Familia s-a văzut nevoită să apeleze din nou, la ajutorul medicilor.

Ghinioanele se țin scai de Alexandru Arșinel! Actorul a ajuns, din nou, pe mâna medicilor
Captură Tv

Nu este pentru prima dată când actorul trece prin momente dificile, în ultima perioadă, Alexandru Arșinel confruntându-se cu problemele cardiace. Acum câteva săptămâni, acesta mărturisea că se gândește să se retragă din lumea teatrului, dar până atunci va mai susține câteva spectacole, ceea ce s-a și întâmplat.

Acesta a fost plecat în Botoșani unde a participat la mai multe evenimente. Se pare că efortul pentru a susține câteva spectacole a fost mult prea mare. Actorul și-a plănuit în detaliu retragerea din lumea teatrului întrucât starea sa de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece.