Rămasă văduvă după numai 4 luni de la nuntă, Lidia Vadim se mai confruntă cu o problemă majoră! Tânăra de 30 de ani a trecut printr-un accident care nu i-a mai permis să fie prezentă în emisiunea lui Cristi Brancu. 

Lidia Vadim a fost invitată, recent, în emisiunea lui Cristi Brancu. Tânăra nu a mai putut onora invitația, căci a fost victima unui accident teribil. Mai exact, fiica „Tribunului” a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a ales cu apă la genunchi.

Am căzut în genunchiul stâng, nu pot să vin, sunt la radiografie, am apă la genunchi. Mi-au pus o orteză și în câteva zile ar trebui să se resoarbă. Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simțit”, a fost mesajul Lidiei Vadim Tudor pentru Cristi Brancu, prin care a motivat absența ei din emisiune.

Rămasă văduvă la numai 30 de ani

Deloc transparentă și chiar discretă atunci când vine vorba de viața personală, Lidia Vadim nu prea a oferit, de-a lungul timpului, detalii din interiorul relațiilor sale sau din familie. Recent, în spațiul public a apărut o informație-șoc!

Arhivă personală

Se pare că fiica „Tribunului” a fost căsătorită cu Tano Dan Alexandru. Acesta era un scriitor ce era cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, dar a ținut totul ascuns. Dar acum s-a aflat totul! Lidia Vadim și Tano Dan Alexandru au fost căsătoriți, însă tânăra a rămas văduvă la numai 4 luni de la nuntă.

Tot ce a ținut de moartea soțului său a fost ceva extrem de discret, întrucât la funeralii au participat numai prietenii apropiați ai celor doi, alături de familiile lor.

În direct la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Lidia Vadim a mărturisit că presa minte. A punctat și că ea nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul respectiv. La numai o zi, certificatul de căsătorie a apărut în spațiul public! Prin urmare…fiica „Tribunului” a mințit cu privire la mariaj.