Ghicește vedeta! Acum este o artistă iubită, dar așa arăta în copilărie

Este o femeie implinita, cu un iubit si copii care o iubesc extrem de mult, dar si cu o cariera impresionanta, insa putini sunt cei care stiu ca asa arata in copilarie. Ai recunoscut-o?

Dacă nu, trebuie sa stii ca micuta din imagine este chiar Antonia! Nu era atat de greu de ghicit, tinand cont de faptul ca frumoasa bruneta si-a pastrat multe dintre trasaturile fetei.

Antonia este, fara dubiu, una dintre cele mai frumoase femei celebre ale Romaniei, fiind binecuvantata, in acelasi timp, cu o voce care iti face pielea de gaina. Iubita lui Velea are tot ce si-ar putea dori o femeie si pare ca traieste o viata de basm, alaturi de familia ei si de publicul care ii asteapta cu nerabdare fiecare aparitie.

Antonia arata demential, dar nu a ezitat sa apeleze si la ajutorul medicului estetician atunci cand a simtit nevoia, iar acum isi expune cu mandrie noile silicoane.

Femeie asumata, Antonia a recunoscut, prin intermediul unor filmulete postate pe instagram, că este fericita posesoare a unor silicoane de toată frumusețea.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!​”, susținea ea în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Rețeta bunicii de ostropel de pui cu roșii

FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, ravagii pe internet! Îmbrăcată sexy, din cap până în picioare, a făcut show de la balcon! Mutu a rămas mască!