Una dintre cele mai iubite artiste din Romania arata cu totul diferit in copilarie! Acum are o cariera impresionanta si o familie frumoasă. Tu o recunosti?

Este o femeie implinita, cu un iubit si copii care o iubesc extrem de mult, dar si cu o cariera impresionanta, insa putini sunt cei care stiu ca asa arata in copilarie. Ai recunoscut-o?

Dacă nu, trebuie sa stii ca micuta din imagine este chiar Antonia! Nu era atat de greu de ghicit, tinand cont de faptul ca frumoasa bruneta si-a pastrat multe dintre trasaturile fetei.

Antonia este, fara dubiu, una dintre cele mai frumoase femei celebre ale Romaniei, fiind binecuvantata, in acelasi timp, cu o voce care iti face pielea de gaina. Iubita lui Velea are tot ce si-ar putea dori o femeie si pare ca traieste o viata de basm, alaturi de familia ei si de publicul care ii asteapta cu nerabdare fiecare aparitie.

Antonia arata demential, dar nu a ezitat sa apeleze si la ajutorul medicului estetician atunci cand a simtit nevoia, iar acum isi expune cu mandrie noile silicoane.

Femeie asumata, Antonia a recunoscut, prin intermediul unor filmulete postate pe instagram, că este fericita posesoare a unor silicoane de toată frumusețea.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!​”, susținea ea în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro