Pe 25 decembrie, ziua de Crăciun, fiul celebrului fotbalist Gheorghe „Gică” Hagi, Ianis Hagi, s-a căsătorit civil cu iubita sa, Elena Tănase.

Cununia civilă a avut loc într-o atmosferă intimă și a fost urmată de o petrecere grandioasă, la care au participat aproximativ 400 de invitați VIP, printre care se numără Gigi Becali, părinții Simonei Halep și Gică Popescu.

Gheorghe Hagi, tatăl mirelui, a fost foarte fericit și mândru de momentul fericit din viața fiului său. În timpul petrecerii de cununie civilă, a dezvăluit că nunta mare va avea loc în vara anului următor, după încheierea turneului final EURO 2024, la care Ianis Hagi va reprezenta naționala României.

Cu emoție și bucurie în glas, Gheorghe Hagi a declarat că își dorește ca nunta să marcheze începutul unei noi etape în viața fiului său și că speră ca cei doi tineri să devină părinți și să fie fericiți.

Gheorghe Hagi a făcut anunțul! Când va avea loc nunta lui Ianis: „Atunci va fi! Ne dorim nepoți!”

Ianis Hagi și dorințele pentru viitor

Ianis Hagi, în calitate de protagonist al evenimentului, nu a putut să ascundă emoția și fericirea pe care le simte în această perioadă. El a subliniat că a fost o coincidență predestinată faptul că cununia civilă a avut loc chiar în ziua de Crăciun și că va rămâne mereu o zi specială în amintirile lor.

Tânărul fotbalist a vorbit și despre anul plin de realizări pe care l-a avut în 2023, cu revenirea după o accidentare, transferul său în Spania la echipa Deportivo Alaves și calificarea la EURO 2024 cu naționala României.

Ianis Hagi și-a exprimat dorința ca în noul an sănătatea să fie cea mai importantă valoare pentru el și familia sa. El speră să continue să fie sănătos, să aibă putere de muncă și să-și atingă obiectivele. Întrebat despre viitorul său profesional și personal, el a subliniat că atâta timp cât rămâne sănătos și are susținerea și dragostea familiei și prietenilor, este sigur că va reuși să obțină succesul pe toate planurile.