Gheorghe Gheorghiu și Anca Țurcașiu au format un cuplu în urmă cu trei decenii. Anii ’90 au fost marcați de ei, având parte de o iubire ca-n povești. Cântărețul a făcut câteva mărturisiri în legătură cu fosta sa parteneră. 

Relația lor nu a durat prea mult, iar după cinci ani și-au spus „adio” și au mers pe drumuri separate. Invitat la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, a fost provocat să dezvăluie trei defecte ale fostei partenere, pe care publicul nu le cunoaște.

Gheorghe Gheorghiu nici nu a stat pe gânduri și a acceptat provocarea. El a mărturisit că printre defectele Ancăi Țurcașiu se numără narcisismul și frumusețea debordantă. Acesta a adăugat că fosta sa parteneră nu voia să petreacă timp cu prietenii lor, ci își dorea să citească și să facă lucruri pentru sine. După despărțire, au rămas în relații bune și încă păstrează legătura.

„Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că ,,mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă. Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie. Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor.”, a spus Gheorghe Gheorghiu.

Sursa foto: Social media

Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit la 68 de ani

Cântărețul și-a dorit să-și unească destinele cu partenera sa, Gabriela. Cei doi au făcut cununia religioasă la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York și au avut parte de o petrecere uriașă. Iubita lui Gheorghe Gheorghiu nu și-a ales rochie de mireasă, ci a purtat o rochie albă  și lungă. La frumosul eveniment, Angela Rusu a fost cea care a întreținut atmosfera.

„Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă.”, a povestit artistul înainte de eveniment.