Motivul pentru care artistul își vinde vila de lux.

Gheorghe Gheorghiu își vinde vila de lux de la Buftea. Acesta a publicat, de curând, câteva imagini cu locuința sa, pe rețelele sociale. Mai mult, cântărețul le-a dat fanilor toate detaliile despre vila cu două nivele. Iată ce a postat marele artist!

Gheorghe Gheorghiu, a ajuns la onorabila vârstă de 68 de ani. Artistul și-a pus la vânzare conacul de la Buftea, în valoare de 350.000 de euro. Locuința are 450 mp și o curte de 500 mp, fiind cu două nivele. Acesta, deși s-a stabilit în America, nu a uitat de unde a plecat, așa că vizitează destul de des România, spre încântarea fanilor care îi știu melodiile pe de rost.

 

Sursa: Facebook

Cântărețul s-a decis să vândă locuința unde a stat alături de tatăl său, în ultimii lui ani de viață. Totodată, artistul s-a căsătorit de curând și s-a stabilit la New York împreună cu soția lui, Gabriela, care este femeie de afaceri.

Gheorghe Gheorghiu își vinde vila de lux de la Buftea

Gheorghe Gheorghiu s-a stabilit în America, alături de proaspăta lui soție, Gabriela. Cu toate acestea, artistul vine destul de des în țară, mai ales că încă îl leagă atât de multe amintiri frumoase. Acesta s-a hotărât totodată să vândă casa în care a locuit alături de tatăl său, în ultimii lui ani de viață. Tatăl cântărețului s-a stins din viață în anul 2019. Pe pagina sa de Facebook, artistul a dat toate detaliile despre locuința sa.

Cum a început povestea sa de dragoste cu proaspăta lui soție

Cântărețul și-a luat inima în dinți și i-a oferit inelul femeii iubite înainte de Crăciun. Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York. Restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private. Gabriela și Gheorghe se cunosc chiar din copilărie.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim.
Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, a mărturisit cântărețul despre culisele nunții sale în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.