Reclamă
Reclamă

Gheorghe Dincă, bărbatul condamnat la pedeapsa maximă în dosarul „Caracal” a aruncat blesteme grele asupra celor care au lucrat la dosarul său. Dincă susține că este nevinovat. În blestemele sale, Dincă a amintit de cazul unui magistrat din Slatina, care a murit în condiții greu de imaginat. 

Este vorba despre Florica Rodovan, un procuror care a lucrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Slatina. Femeia în vârstă de 62 de ani a avut parte de un sfârșit teribil. Ea a fost găsită de anchetatori în propria casă, într-o stare avansată de descompunere. Mâinile acesteia erau roase, cel mai probabil de pisicile pe care le avea în locuință. 

Cine este Florica Rodovan, femeia amintită de Gheorghe Dincă în blestemele sale

Rodovan a fost șefa Secției judiciare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Slatina. Tragedia s-a întâmplat în anul 2012, însă se pare că Gheorghe Dincă știa exact despre ce vorbește. Procuroarea a fost găsită în locuință de către ISU. Vecinii au alertat autoritățile din cauza mirosului care se simțea pe scara blocului. 

Conform anchetatorilor, pe corpul femeii nu erau urme de violență. De asemenea, ea se afla în atenția medicilor, fiind cunoscută cu probleme cardiace. Gheorghe Dincă s-a folosit de cazul tragic blestemându-i pe toți cei care au fost implicați în cazul lui. Bărbatul spune că a fost condamnat pe nedrept și le dorește celor care l-au condamnat să aibă același sfârșit cum a avut și Florica Radovan. 

Reclamă
Colaj Substantial

În apelul formulat la sentința Tribunalului Olt, Gheorghe Dincă a folosit cuvinte extrem de dure. 

Dincă, blesteme grele pentru cei care l-au condamnat la închisoare

„Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei, murind fără lumânare”, a transmis Dincă. 

Bărbatul susține că a fost condamnat la închisoare pe nedrept. Mai mult, el nu recunoaște că le-a ucis pe cele două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Mai mult, Dincă a scris și o scrisoare familiei Luizei Melencu, prin care le spune că fiica lor trăiește. De mai multe ori, Dincă a precizat că cele două adolescente au fost traficate. 

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro