Gheorghe Dincă a început să plângă! Ce a recunoscut la audieri:

Claudiu Lascoschi, fostul avocat al lui Gheorghe Dincă, a făcut declaraţii legate de audierea acestuia de către profilerii FBI. Acesta sustine ca inculpatul din Caracal a stat faţă în faţă cu profilerii FBI timp de mai bine de cinci ore. Lascoschi a precizat ca in timpul acestor audieri nu s-a stabilit încă dacă Dincă este sau nu un criminal în serie.

„Nu a fost o audiere propriu-zisă, nu s-a consemnat pe hârtie. Practic inculpatul a relatat anumite situații, iar profilerii analizează ceea ce afirmă el, reacții. O analiză se face în raport cu întreaga viață, pe care o examinezi cu siguranță. A durat mai mult de cinci ore. Ei analizează ce au făcut și urmează să transmită mesajul în scris. Nu s-a lămurit faptul dacă Dincă e un criminal în serie sau nu. A avut libertate mai mare de exprimare. A spus ceea ce a vrut el fără să fie întrerupt. (…) A avut şi momente de regret. Nu des, dar mai plânge”, a spus Claudiu Lascoschi despre Gheorghe Dincă.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a dat si el declaratii referitoare la aceste audieri.

„Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire”, a spus Tonel Pop.

În urmă cu un an, Luiza Melencu a dispărut de acasă, după ce se presupune ca a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Scandalul a izbucnit in urma cu 9 luni, cand a doua fata rapita, Alexandra Melencu, a reusit sa sune la 112 si sa denunte ca este sechestrata. Fata nu a fost gasita in timp util de fortele de ordine, iar dupa cateva zile de audieri, Gheorghe Dinca a recunoscut ca i-a luat viata si a incinerat-o. Acum, criminalul din Caracal, si-a schimbat declaratiile sustinand ca nu este el vinovat de decesul celor 2 fete.

Lasă un răspuns

Pe ea o cunoaște toată țara, dar cum arată tatăl Adelei Popescu? Cât de mult seamănă!

Antonia, tot adevărul despre presupusul divorț! Ce spune vedeta despre despărțire?