Viața lui Gheorghe Turda este din nou în pericol. Interpretul de muzică populară a fost de-a dreptul absent în ultimele luni din televiziune, iar acest lucru are și un motiv bine întemeiat.

Din câte se pare, artistul se luptă cu o boală foarte grea, și anume cancerul. Gheorge Turda s-a luptat și în trecut cu această boală, însă nu a fost niciodată vindecat, după cum s-a crezut, iar boala a revenit.

El a fost nevoit să își dedice tot timpul sănătății sale, mai ales că cancerul este o boală foarte greu de tratat. În prezent, el urmează tratamente, iar acest lucru îi ocupă tot timpul. Deși și-ar dori să cânte din nou și să apară pe micile ecrane, din păcate nu este posibil.

Gheorge Turda a refuzat să mai apară la televizor, însă nu și-a lăsat admiratorii să îl uite. Deoarece este un bărbat de cuvânt, a patricipat la toate evenimentele și și-a onorat toate spectacolele care erau deja programate.

Toți fanii lui îi transmit gândurile lor bune și însănătoșire grabnică. Deși lupta cu cancerul este un proces lung și dificil, ei speră ca interpretul să își revină cât mai repede și să le încânte din nou inimile cu muzica și vocea sa.