YNY Sebi, trapper-ul care e locul 1 în trending și-a aniversat majoratul.

YNY Sebi,trapper-ul cunoscut pentru piesele sale memorabile, și-a aniversat majoratul într-un mod spectaculos. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, iar majoratul său a fost unul plin de opulență.
Mai multe imagini de la marele eveniment au apărut pe social media. În mai multe videoclipurile de la majoratul trapper-ului se poate observa că toți cei prezenți s-au distrat de pomină.
YNY Sebi a avut mulți invitați la petrecere. Printre aceștia s-au numărat o mulțime de figuri cunoscute din industria muzicală. De altfel, de la eveniment nu au putut să lipsească prietenii și familia tânărului.

Gestul surprinzător făcut de Bogdan de la Ploiești pentru YNY Sebi

Bogdan de la Ploiești a fost unul dinte invitații speciali la majoratul celebrului trapper. Cântărețul i-a fost alături prietenului său toată noaptea. Mai mult decât atât, manelistul a făcut o mulțime de dedicații pentru sărbătorit.
La un moment dat, artistul a scos din buzunar o sumă impresionată de bani și a început să arunce cu aceștia către cel care cânta. Gestul total surprinzător al lui Bogdan de la Ploiești l-a luat prin surprindere pe solist, dar și pe YNY Sebi.
Videoclipul a devenit rapid celebru pe platforma TikTok.
Imaginile senzaționale de la majoratului trapper-ului, YNY Sebi, au încântat privirile oamenilor care n-au fost prezenți la eveniment. Fanii artistului au urmărit fiecare videoclip apărut de la evenimentul idolului lor.

Cine este YNY Sebi?

De-a lungul celor trei ani de când a intrat în industria muzicală, YNY Sebi a reușit să aibă lumea la picioarele, în cea mai mare parte domnișoarele, care sunt în extaz de fiecare dată când îl văd la concerte sau la evenimente pe tânărul de 18 ani.

„Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă”, spunea YNY Sebi.

Chiar dacă, deși mulți l-au cunoscut doar datorită activității sale în muzică, în viața de zi cu zi el este un băiat silitor, fiind în clasa a XII-a și a făcut și sport de performanță.

Tânărul urmează la liceu un profil umanist, iar YNY Sebi își dorește ca după ce va da examenul de Bacalaureat să meargă la Facultatea de Drept sau la ASE. Deși e foarte ocupat cu muzica și are o mulțime de concerte, ele povestea în cadrul mai multor emisiuni că pe primul loc pentru el e școala și va avea tot timpul o prioritate în viața sa.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.