Este una dintre cele mai populare cântărețe din România. Are o comunitate impresionantă de fani, iar de-a lungul timpului a atras mii de simpatii din partea românilor. Asta datorită personalității sale. Carmen de la Sălciua, însă, și-a dezamăgit fanii în ultima perioadă din cauza imaginilor necenzurate apărute în mediul online. 

Atunci când se obișnuise cu statului de burlăciță, Carmen se bucura din plin de viață și apărea în social media în ipostaze senzuale. Însă gesturile pe care le-a făcut vedeta în filmarea unui videoclip au stârnit fanteziile tuturor bărbaților, cât și o mulțime de controverse din partea fanilor.

Carmen de la Sălciua, surprinsă în timp ce se atingea cu palma peste zona intimă

În urmă cu ceva timp, Carmen de la Sălciua a demonstrat că pe lângă latura serioasă pe care o are, artista deține și un simț al umorului bine dezvoltat. Astfel că, aceasta știe să îmbine utilul cu plăcutul. După o serie de filmări din urmă cu ceva timp, cântăreața a luat o binemeritată pauză, iar ceea ce a urmat întrece orice imaginație. În timp ce camerele încă funcționau, solista s-a lovit cu palma peste zona intimă și s-a pipăit pe sâni.

Toate acestea în timp ce o tânără îi aranja părul și se asigura că fosta soție a lui Culiță arată de senzație. Imaginile necenzurate au început să circule recent în mediul online, iar fanii au fost de-a dreptul șocați. După ce Carmen a fost văzută oferind o reprezentație de zile mari și s-a dovedit a fi o persoană fără inhibiții, fanii au luat-o razna și au aruncat cu valuri de hate în artistă.

@jamaicajmk666 #carmendelasalciua #fyp #LiveForTheChallenge ♬ sunet original – Jamaica JmK

 Carmen este supranumită „Regina YouTube-ului”

Carmen este, pe departe, revelația muzicii de petrecere. Toate piesele sale se bucură de un succes nebun și ocupă printre primele locuri în trendingul platformei. Astfel că, datorită popularității sale și melodiilor pe care aceasta le interpretează, cântăreața este supranumită „Regina YouTube-ului”. Vedeta este solicitată în număr foarte mare la evenimente. Iar asta îi aduce un succes de care nu mulți artiști au parte.