Lino Golden a stârnit revolta între fanii săi.

Pe el îl cunoaște o țară întreagă, mai ales din perioada când era „sub aripa” lui Alex Velea. Lino Golden, căci despre el este vorba, a postat o imagine cu el într-o ipostază mai jenantă. Iată cum s-a putut posta artistul!

Lino Golden este unul dintre cei mai apreciați și iubiți cântăreți din România, mai ales în rândul adolescenților. Acesta se bucură de un succes răsunător atunci când vine vorba despre muzică, dar și pe social media.

Lino Golden, gest rușinos

Lino Golden a reușit să își uimească din nou fanii, însă de data aceasta cu o fotografie în care artistul este la bustul gol, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți de culoare albastră. Artista a încărcate contul său de Instagram o fotografie cu el într-o postură mai rușinoasă. Cântărețul s-a pozată într-o postură mai indecentă cu o mână în pantaloni.

Sursa: Instagram

Internauții nu au ezitat să îi atragă atenția cântărețului pentru gestul rușinos pe care l-a făcut.

„Nu e vorba ca te vezi de la țară varule, dar nu m-ai sta cu mâna la **** că se vede urât” este unul dintre comentariile lasătate de fani la postarea lui Lino Golden,

Lino Golden nu a stat deloc pe gânduri și i-a răspuns internautului la comentariu într-o notă destul de ironică.

„Ok, mersi pentry sfat. Mi se păruse mie cool.”, a fost replica dată de artist.

Lino Golden, imagine rară cu mama sa

Ani la rând, despre Alex Velea s-a spus că ar fi tatăl lui adoptiv. Lino Golden a încercat să își țină familia cât se poate de departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă în urmă cu câteva zile, acesta a postat o poză de zile mari alături de femeia care i-a dat viață.

Cea care i-a dat viață, mama lui, și-a sărbătorit ziua de naștere. Lino a mărturisit de mai multe ori că își iubește foarte mult mama și nu a ezitat să îi facă o urare specială și în această zi importantă pentru el.

Sursa: Instagram

”La mulți ani,mama! Te iubesc”, a scris Lino Golden pe Instagram.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.