Vezi ce ar fi făcut Gerard, astfel încât să-i ducă pe internauți cu gândul că s-a săturat de partenera lui

Gerard Pique, plictisit de iubită? De când Gerard Pique și Clara Chia Mart și-au făcut publică relația, cuplul a fost ținta mai multor paparazzi care i-au surprins pe îndrăgostiți în cele mai incomode momente ale relației lor.

Pe internet a început să circule o înregistrare video în care Pique este văzut făcând un gest nepotrivit după ce își sărută iubita. Acest fapt ar confirma că fostul fotbalist s-a săturat de ea.

De câteva săptămâni se spune că relația dintre cei doi nu merge bine. Spaniolul a fost văzut în repetate rânduri trist. Mulți s-a legat de faptul că cei doi au probleme în cuplu.

Deși părea că lucrurile vor merge și mai bine pentru cuplu, după ce Gerard Pique a semnat acordul cu Shakira pentru ca aceasta să se poată muta în sfârșit cu copiii ei la Miami, un nou videoclip apărut pe rețelele de socializare ridică suspiciuni cu privire la o posibilă criză în relația de cuplu.

Gerard Pique,  plictisit de iubită?

Social media

Videoclipul arată sărutul dur al lui Gerard Pique către Clara Chia Marti, care a fost calificat drept crud de mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare, iar unii chiar consideră că gestul său confirmă faptul că s-a săturat de relația lor.

Videoclipul a devenit deja viral pe Twitter! Fanii Shakirei au fost cei care se bucură de posibilitatea ca idila fostului fundaș central al Barcelonei să nu fie atât de fericită pe cât pare de fiecare dată când apar în fața camerelor de luat vederi.

Gestul crud al lui Gerard Pique la adresa Clarei Chia Marti

Clara Chqa Marti s-a săturat de hărțuirea paparazzilor și că presiunea socială din partea presei. Acest lucru a făcut-o pe tânără să-și schimbe felul de a fi. În același timp, iubita omului de afaceri vrea să aibă o viață liniștită, lipsită de toată presiunea mediatică. Se pare însă că acest lucru nu se va termina! După scandalul de infidelitate al lui Gerard Pique, presa va fi mereu la curent cu fiecare pas pe care îl face fostul fotbalist.

Recent, fostul iubit al Shakirei și-a făcut apariția la finala Cupei Davis, Kosmos fiind unul dintre organizatorii și sponsorii evenimentului. Pique a apărut în compania Clarei. Dar nu acest lucru a atras atenția, ci unul dintre săruturile pe care Gerard Pique i le-a dat Clarei Chia Marți de față cu toată lumea. Sărut a ridicat suspiciuni!

Potrivit mai multor utilizatori, Gerard Pique a făcut un gest nepotrivit după ce și-a sărutat iubita. Ceea ce a făcut fostul fotbalist a fost că și-a șters buzele, făcând o mișcare subtilă a brațului. Gest ar confirma că s-a săturat de Clara Chia Marti. Totuși, acest act a împărțit internetul. Tabăra este formată din cei care susțin că a fost un sărut fals și cei care spun că a fost o mișcare întâmplătoare a brațului.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.