Gestul neașteptat a lui Klaus Iohannis făcut pentru un polițist implicat în rezolvarea cazului „Caracal”

Reclama

Reclama

Klaus Iohannis, președintele României, a făcut un gest incredibil pentru ofițerul psiholog în poliție, Dorin Dumitran, cel care a făcut profilului psihologic a lui Gheorghe Dincă, oferindu-i o medalie, menționează vineri ministrul de Interne Marcel Velea.

”Pe 1 Decembrie, profilerul a primit de la domnul preşedinte Klaus Iohannis, la propunerea mea, o distincţie importantă la nivel naţional, un brevet care l-a ridicat la grad de cavaler. La 1 Decembrie. Nu am spus la foarte multă lume, dar ştiam evoluția cazului. La 1 Decembrie a fost avansat şi medaliat de către preşedintele României. Şi la următoarele…, nu am vrut să promovăm la un grad militar superior, poliţienesc superior, că el nu e militar, până nu s-a finalizat ancheta şi cazul. Dar în timpul anchetei l-am medaliat pentru că ştiam ce rezultate vor fi. Eram doar de o lună ministru”, a declarat Marcel Vela.

Reclama

Dosarul „Cracal” în care Gheorghe Dincă are opt capete de acuzare a fost trimis de DIICOT în instanță, acesta urmând să fie judecat de către Tribunalul Olt.

 

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii