Ioana Dichiseanu nu-și revine după moartea tatălui său, regretatul actor Ion Dichiseanu.

Ion Dichiseanu a încetat din viață pe 20 mai, la Spitalul Floreasca din Capitală, unde era internat de luni bune. Actorul avea 87 de ani și fusese diagnosticat cu pneumonie bilaterală.

1. Gestul incredibil al fiicei lui Ion Dichiseanu, la 7 luni de la moartea tatălui său

Gestul incredibil al fiicei lui Ion Dichiseanu, la 7 luni de la moartea tatălui său. Cea mai afectată de moartea lui a fost singura fată a maestrului, Ioana Dichiseanu. Deși au trecut mai bine de șase luni de la deces, tânăra merge zilnic la cimitir ca să-i îngrijească mormântul. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu, a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, că fiica sa are o legătură puternică cu tatăl ei decedat.

Solista a mărturisit că Ioana Dichiseanu a suferit enorm după pierderea părintelui său. De luni bune, tânăra se ocupă de îngrijirea mormântului lui Ion Dichiseanu. Simona Florescu a dezvăluit că tânăra îi spală mormântul cu clor și pune mereu flori proaspete.

2. Ioana Dichiseanu spală mormântul tatălui său

„Ioana a fost și a vizitat castelul Iuliei Hașdeu de la Câmpina. Eu nu prea credeam în comunicarea prin vise. Când Dichi era în comă indusă în spital, Ioana se conecta cu el! E foarte adevărat, deși pare incedibibl. El îi spunea în vis că îl doare ceva, că i s-a întâmplat ceva. Medicii a doua zi îi confirmau Ioanei chiar ce îi spusese el în vis. S-au menținut visele astea și după ce a murit. L-a visat într-o noapte că era la Festivalul de la Iași și că avea nevoie de un costum.

A doua zi, au sunat-o pe Ioana de la Festivalul de la Iași, pentru că voiau să facă un eveniment în memoria lui. Ioana merge la cimitir la Dichi zilnic, îi place, îi spală cu clor marmura, să fie curată, flori îi pune tot timpul. Pe mine mă răscoleșe. Eu am senzația că ne-am căsătorit pentru că eu am adus pe lume copilul pe care el și l-a dorit. Am avut dubii că Dichi m-a iubit pe mine cu adevărat”, a povestit Simona Florescu, la Kanal D.

3. Ioana Dichiseanu acuza medicii că nu i-au acordat atenție actorului

foto: romaniatv.net

Fiica regretatului artist spunea că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său. La finalul lui 2020, Ion Dichiseanu a fost internat de urgență, la o clinică privată. El suferea de insuficiență renală și respiratorie, iar atunci când au ajuns medicii de la ambulanță, actorul avea saturația de oxigen foarte scăzută. Ioana Dichiseanu susținea că starea de sănătate a actorului s-a agravat în ultima lună.

„Sunt niște vechi probleme medicale, care, credem noi, au fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lui decembrie. De aceea a fost internat și prima dată. Acum se fac noi investigații. Tata are parte de cea mai bună îngrijire, am făcut o alegere bună că l-am dus la Floreasca.

Comunicăm prin medici, prin personalul medical de acolo. Este la Terapie Intensivă. Și data trecută a fost tot la Terapie și si-a revenit”, mărturisea Ioana Dichiseanu, înainte ca tatăl ei să piardă lupta cu viața, notează wowbiz.ro.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.