Relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram a trecut recent printr-un moment mai dificil. Aceștia au purtat câteva lupte cu fanii care nu au înțeles că sărutul lui cu Mira a fost regizat. De fapt, scopul lui era promovarea noului videoclip al solistului.

Potrivit informațiilor oferite de Spynews.ro, Mario Fresh și Alexia Eram au depășit momentul. Alexia este o persoană matură și poate accepta că munca iubitul ei necesită și anumite sacrificii. Ea are încredere în Mario, iar cei doi și-au consolidat și mai bine relația în urma acestui eveniment mai puțin plăcut.

Surprizele continuă pentru Alexia Eram

Acum două zile cei doi porumbei au mers la un restaurant de fițe din București. Fericitul cuplu s-a simțit cum nu se poate mai bine și a dovedit fanilor că nu s-au despărțit.

Cu toate acestea, Mario s-a simțit extrem de prost pentru sperietura pe care i-a provocat-o iubitei sale. Așa că artistul nu s-a oprit din gesturile frumoase de iubire. Aseară a ales cel mai gingaș și inocent mod de a o surprinde pe Alexia.

Gestul făcut de Mario Fresh pentru Alexia Eram, după ce s-a speculat că ar avea o relație cu Mira. Cum a surprins-o artistul, pe fiica Andreei Esca. FOTO
Instagram

Conform postării sale de pe Instagram, fiica Andreei Esca a primit un trandafir de culoare roșie. Nu întâmplător a fost aleasă această nuanță. Ea semnifică dragostea și pasiunea, iar pentru cei doi îndrăgostiți, reprezintă dovada cea mai clară de împăcare.

Ce se va întâmpla cu relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram?

Acum că totul s-a terminat cu bine, Mario Fresh și Alexia Eram urmează doar să se bucure unul de altul. Tinerii sunt împreună de cinci ani de zile și se iubesc pe zi ce trece mai tare. Mai ales acum, după ce au depășit și prima problemă creată de mass-media.

Cei doi sunt sinceri unul cu altul și chiar dacă se mai ivesc dispute între ei, învață din greșeți. De-a lungul timpului au dezvoltat o relație foarte strânsă cu părinții și oricând putem auzi clopote de nuntă de acum!