Dan Diaconescu a scris cu siguranță istorie în lumea televiziunii. Jurnalistul a lansat și menținut pe piața media o televiziune cu locația într-un apartament. De altfel, aceasta a făcut audiențe record și a lansat vedete care se perindă și în prezent prin showbiz. Puțini știu însă ce eforturi colosale a făcut fostul proprietar DDTV pentru ca Oana Zăvoranu să facă parte din echipa lui.

Dan Diaconescu și-a amanetat mașina și casa pentru Oana Zăvoranu

 

Dan Diaconescu s-a bucurat de notorietate în perioada în care postul de televiziune pe care l-a creat a atins apogeul. Jurnalistul a avut însă parte și de critici, răutăți, dar și greutăți în drumul lui spre succes. Nimic însă in toate acestea nu i-au stat în cale de a face televiziune „dintr-un apartament”.

Arhiva presă

Printre angajații lui s-a numărat inclusiv excentrica Oana Zăvoranu. La vremea respectivă Querida încheiase deja filmările pentru telenovele. Oana a dezvăluit recent că fostul patron al DD tv a făcut un efort colosal pentru ca ea să lucreze la acel post.

Dan Diaconescu a fost nevoit la un moment dat să își amaneteze casa și mașina pentru a plăti angajații. Oana Zăvoranu le-a amintit fanilor ei de pe Instagram de acele vremuri. Vedeta a lăsat de înțeles că de gândește cu nostalgie la ace perioade din viața ei. Dan Diaconescu nu s-a împrumutat doar pentru acest lucru. Patronul DD tv a vrut să îi creeze Oanei mediul propice pentru a lucra în cadrul televiziunii lui. Acesta a pus banii la bătaie pentru a crea un studio tv după preferințele divei.

Dan Diaconescu și-a amanetat mașina și casa ca eu să lucrez. În 2009 aveam platou cu cristale Swarowski la OTV.„, a dezvăluit Oana pe Instagram.

Vedeta a avut o relație cu Cove

Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Zăvoranu a avut un trecut amoros tumultuos. Querida a avut un mariaj cu Pepe pe care l-a încheiat cu mare scandal la televizor. Înainte însă, actrița s-a iubit ca în filme cu Cove. Puțini știu însă detalii despre povestea de dragoste a celor doi. Aceasta s-a încheiat tot cu tensiuni. Oana susține că inclusiv l-a bătut pe celebrul actor.