Puțini știu aceste detalii despre relația dintre cele două persoane publice

Dan Diaconescu a scris cu siguranță istorie în lumea televiziunii. Jurnalistul a lansat și menținut pe piața media o televiziune cu locația într-un apartament. De altfel, aceasta a făcut audiențe record și a lansat vedete care se perindă și în prezent prin showbiz. Puțini știu însă ce eforturi colosale a făcut fostul proprietar DDTV pentru ca Oana Zăvoranu să facă parte din echipa lui.

Dan Diaconescu și-a amanetat mașina și casa pentru Oana Zăvoranu

 

Dan Diaconescu s-a bucurat de notorietate în perioada în care postul de televiziune pe care l-a creat a atins apogeul. Jurnalistul a avut însă parte și de critici, răutăți, dar și greutăți în drumul lui spre succes. Nimic însă in toate acestea nu i-au stat în cale de a face televiziune „dintr-un apartament”.

Arhiva presă

Printre angajații lui s-a numărat inclusiv excentrica Oana Zăvoranu. La vremea respectivă Querida încheiase deja filmările pentru telenovele. Oana a dezvăluit recent că fostul patron al DD tv a făcut un efort colosal pentru ca ea să lucreze la acel post.

Dan Diaconescu a fost nevoit la un moment dat să își amaneteze casa și mașina pentru a plăti angajații. Oana Zăvoranu le-a amintit fanilor ei de pe Instagram de acele vremuri. Vedeta a lăsat de înțeles că de gândește cu nostalgie la ace perioade din viața ei. Dan Diaconescu nu s-a împrumutat doar pentru acest lucru. Patronul DD tv a vrut să îi creeze Oanei mediul propice pentru a lucra în cadrul televiziunii lui. Acesta a pus banii la bătaie pentru a crea un studio tv după preferințele divei.

Dan Diaconescu și-a amanetat mașina și casa ca eu să lucrez. În 2009 aveam platou cu cristale Swarowski la OTV.„, a dezvăluit Oana pe Instagram.

Vedeta a avut o relație cu Cove

Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Zăvoranu a avut un trecut amoros tumultuos. Querida a avut un mariaj cu Pepe pe care l-a încheiat cu mare scandal la televizor. Înainte însă, actrița s-a iubit ca în filme cu Cove. Puțini știu însă detalii despre povestea de dragoste a celor doi. Aceasta s-a încheiat tot cu tensiuni. Oana susține că inclusiv l-a bătut pe celebrul actor.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.