De curând, Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu o postare pe contul personal de Instagram. Internauții au reacționat imediat.

Anamaria Prodan, poză alături de copii

Chiar dacă este în plin conflict cu Laurențiu Reghecampf, acest lucru nu o împiedică să fie fericită alături de copii. Recent, impresara a postat pe contul personal de Instagram o poză alături de aceștia.

,,Comoara mea. Mândră de copiii mei”, este mesajul care însoțește poza distribuită de impresară pe rețeaua socială.

Cu toate că divorțul de Laurențiu Reghecampf nu a ajuns la final și încă sunt probleme legate de acest subiect, se pare că impresara își găsește liniștea alături de copiii ei, de care este tare mândră. Impresara devine și mai puternică atunci când este alături de aceștia. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit ce simte acum, în prag de divorț, când lucrurile nu par să evolueze deloc bine.

Conform spuselor acesteia, Laurențiu Reghecampf nu îl mai caută pe fiul lui, Bebeto. Deși acesta nu a mai luat legătura cu el, Anamaria Prodan le este aproape copiilor și mai ales lui Laurențiu Jr, băiatul pe care îl are cu antrenorul. Impresara a mărturisit că probabil, peste ani, Laurențiu Reghecampf va regreta această decizie.

,,El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă.

Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale. Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează.

Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Antena Stars.