Vladimir Drăghia a făcut un gest umanitar pentru a-și ajuta semenii. El mărturisește că acest lucru ar trebui să îl  facă toată lumea. Pe lângă binele pe care îl faci, te vei ajuta și pe tine, fără să-ți dai seama. 

Vladimir Drăghia este un exemplu pentru multe persoane. Pe lângă cariera sa de actor, rolul de soț și de tată, el are grijă mereu grijă de el. Merge la sală, are grijă la alimentația sa și reușește să fie alături de toți care au nevoie de el. Este un părinte dedicat și mereu petrece timp cu fiica sa, Zora. În curând, familia lor se va mări și își va face apariția încă o fetiță.

Actorul este pus pe fapte mari și îi îndeamnă și pe cei din jurul său. Poate credeți că este ceva complicat, dar nu e deloc așa. Dacă îndeplinești câteva criterii, totul este stabilit. Vladimir Drăghia a donat sânge la un centru de transfuzie din București și recunoaște că se simte foarte bine. El va ajuta persoanele care au nevoie de sânge. În această situație se găsesc cei care au suferă de diferite afecțiuni sau care au pierdut sânge în urma unui accident.

Vladimir Drăghia și-a spus punctul de vedere în legătură lipsa de donatori. În urmă cu ceva timp, a fost o campanie unde primeau un bilet la un festival din țară, precum Untold, Electric Castle sau Neversea. În acele momente, o mulțime de tineri au donat pentru a merge la distracție și nu din proprie inițiativă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia)

„Am înțeles că s-au dat bilete la festival pentru donatori și că a avut succes campania. Îi felicit pe cei care au venit cu ideea. Whatever works…
De fiecare dată când merg să donez sânge mă gândesc cum să fac să aduc mai mulți oameni în centrele de transfuzie.
Aș putea să vorbesc mai cu patos despre nevoia celor ajunși în spitale, sau despre rudele lor care încearcă disperate, pe ultima sută de metri, să găsească donatori. Sunt curios câți din cei care ajung să primească sânge au donat, sau câți vor dona după ce au înțeles că sângele vine de la alți oameni, nu din fabrici.
În lipsa educației din școli, sau din familii, ne rămân biletele la festival și încercările astea din social media. Bune și ele, dacă funcționează. Whatever works. ✌️?”