David Popovici, act de caritate pentru o fostă sportivă.

David Popovici a surprins din nou cu un gest umanitar făcut pentru o fostă vicecampioană mondială. Tânărul a scos la licitație ceva deosebit pentru el. Majoritatea oamenilor au rămas uimiți de acțiunile sale. Dublul campion a luat parte de curând la o campanie care avea ca scop strângerea de fonduri pentru Florentina Filipovici.

David Popovici, gest umanitar

David Popovici s-a implicat de curând într-o acțiune caritabilă pentru Florentina Filipovici. Aceasta este o vicecampioană mondială la canotaj la juniori. Înotătorul și-a scos la licitație echipamentul pentru a o ajuta să strângă banii necesari. Tânărul David Popovici a strâns deja suma impresionantă de 40.000 de euro în cadrul campaniei demarate de Hope and Homes for Children.

Gest umanitar făcut de David Popovici pentru o fostă sportivă. Ce a scos la licitație înotătorul
Sursa: Arhivă presă

Fosta sportivă se luptă  cu o boală grea și nu are unde să locuiască cu cei trei copii ai săi. David Popovici și-a donat casca și ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. Cel din urmă s-a alăturat Hope and Homes for Children și a făcut un apel la donații pentru a-i oferi un ajutor fostei sportive. Fundaţia a pornit în primăvara acestui an construcţia unei case cu trei camere pentru femeie. Pentru finalizarea, mobilarea și utilarea locuinței erau nevoie fonduri suplimentare.

,,Florentina are nevoie de sprijinul nostru pentru a-și putea achiziționa o casă în care să locuiască alături de cei 3 copii. Fiecare ajutor contează, indiferent de sumă!

Puțin câte puțin avem încrederea că împreună vom reuși să strângem cei 30.000 de euro care pentru fosta canotoare și micuții ei înseamnă un acoperiș deasupra capului”, este anunțul Federației Române de Canotaj.

Canotorul Marius Cozmiuc a declarat în urmă cu ceva timp că mai mulți sportivi au vorbit între ei pentru a strânge bani pentru aceasta. Cu atât mai mult, acesta a subliniat că s-a strâns o sumă frumoasă, dar mai este nevoie pentru a o ajuta pe fosta sportivă.

,,Am vorbit între noi, sportivi și antrenori, să strângem cât putem, de la noi și de la cei care doresc să o ajute. Este foarte dificil și ne dorim să îi cumpărăm o căsuță, fiindcă i-ar fi mult mai ușor.

Am strâns o bună parte din acești bani, dar mai avem nevoie. Ne dorim să ducă un trai decent, împreună cu copiii ei”, a spus, la interviurile HotNews.ro, canotorul Marius Cozmiuc, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.