Chiar dacă Vulpița câștigă pe lună 10.000 de lei, femeia își ține copilul departe de ceva vreme. Nu este din cauza banilor, pentru că îi are, doar că dintr-un motiv sau altul nu și-a adus copilul lângă ea, iar oamenii care o urmăresc la televizor o critică grav pentru asta.

Vulpița pare să nu mai fie interesată de nimeni după succesul pe care îl are la Capitală. Fetița Vulpiței de la Blăgești a petrecut chair și Paștele departe de părinții ei, care sunt vedete în București. Fetița a fost lăsată în grija bunicilor paterni, iar Veronica Stegaru i-a fost alături micuței doar cu niște mici atenții.

Nu merge să își vadă fata sau să o aducă în București, dar iese fără declarație pe propria răspundere în fața blocului, să se vadă cu o prietenă din bloc pe care și-a făcut-o recent, iar de gol a fost dată chiar de Mirela Vaida, prezentatoare emisunii Acces Direct.

„Cu cine ai coborât, unde ai cunoscut acei oameni din bloc? Sau ai ieșit să iei o gură de aer, aveai declarație pe propria răspundere pentru asta? Unde pleci tu, în stare de urgență, fără hârtie la tine? Dacă venea poliția, luai amendă 2.000 de lei! Aveai să dai banii ăștia?” i-a zis Mirela Vaida, Vulpiței.

„Cu o fatăăă, de la mine din bloc, am făcut cunoștință cu ea. Stă la mine în bloc. Când am luat lumina, am făcut cunoștință cu ea. Am luat lumină și mai era lume acolo. Ce, am făcut ceva rău?” a spus și Vulpița, cu lacrimi în ochi.