Liderul AUR, George Simion, a făcut un gest pur și simplu șocant. Acesta i-a aprins o lumânare lui Ion Iliescu, drept cadou. Politicianul a explicat motivul pentru care a făcut acest lucru. 

Liderul AUR, George Simion, în vârstă de 35 de ani, a decis să îi ofere cadou lui Ion Iliescu, fostul președinte al României în vârstă de 92 de ani, o lumânare aprinsă. Acesta a fost alături de colegii de partid pentru a-i face cadoul fostului șef de stat. 

George Simion i-a dus o lumânare aprinsă lui Ion Iliescu

Se pare că George Simion continuă să fie în centrul atenției în ultimele zile. Recent, liderul AUR a făcut o nuntă cum nu s-a mai văzut în România, cu Ilinca Munteanu. Înainte de marele eveniment, oficialul a fost invitat în podcastul „La Mijloc”, unde a vorbit despre mai multe lucruri. Printre acestea, liderul AUR a explicat motivul pentru care i-a aprins lumânarea lui Ion Iliescu. 

Ion Iliescu s-a născut pe data de 3 martie. În urmă cu câțiva ani, acest eveniment era sărbătorit public, înainte ca fostul președinte să se retragă din spațiul public. Cu această ocazie, George Simion și colegii săi s-au dus să îi facă un cadou mai „special”. 

Gest șocant făcut de George Simion! I-a dus o lumânare cadou lui Ion Iliescu: Criminal!
Social media

Simion: M-am dus cu o spânzurătoare la Iliescu

„Uite că i-am dus lumânări lui Iliescu și n-a prevestit nimic. (…) De când eram copil, Iliescu, chiar dacă nu mai era președinte, era un adevărat pelerinaj la ziua lui. De Sfântul Ion și pe 3 martie. M-am dus cu un tricou inscripționat chiar de noi (partidul AUR, n.r.) și cu o spânzurătoare. Trebuia să ghicești cuvintele. Era fața lui și cuvântul criminal”, a dezvăluit George Simion. 

În ceea ce privește lumânarea aprinsă, George Simion a explicat gestul. În opinia acestuia, Ion Iliescu poartă vina victimelor de la Revoluție și Mineriade. Liderul AUR povestește că agenții SPP și simpatizanții lui Io Iliescu au intervenit. 

Totuși, povestește George Simion, din acel moment Ion Iliescu nu și-a mai serbat ziua public. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.