Silvia Popescu a recunoscut că a făcut multe greșeli în viața sa, dar multe au fost amuzante. Aceasta a devenit cunoscută după ce a apărut în lumina reflectoarelor la emisiunea „Bravo, ai Stil!” Ce i-a făcut unui fost iubit după o despărțire aflați în cele ce urmează. 

Silvia Popescu a arătat încă de la început că este o persoană nonconformistă. Pe lângă ținutele sale extravagante, nici atitudinea nu e mai prejos. Este mereu directă și nu se ferește să spună adevărul în față, indiferent cât de dureros ar fi. Aceasta a recunoscut ce a făcut în tinerețea sa când era o adevărată rebelă.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil!” nu și-a dorit să fie uitată de unul dintre iubiții săi și i-a lăsat o amintire dureroase, de ordin financiar. Silvia Popescu a luat un spray alb cu ajutorul căruia și-a scris numele pe mașina bărbatului. Cu toate că mașina făcea parte dintr-o gamă de lux, aceasta nu a avut milă. Ani mai târziu își dă seama de cele făcute, dar consideră că nu a avut experiența necesară în urmă cu 20 de ani.

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #viral #chisinau #moldova #bucurestiromania?? #dianablogger #bravoaistil ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Am luat un spray alb și pe mașină de 100.000 nouă, m-am dus cu camerele de luat vederi asupra mea, că îmi plăcea atenția și am scris peste tot „Oana.” Mai făceam din astea, mă ridicam din mașină și dădeam cu piciorul în uși. Am rupt câteva și nu mă interesa nimic. Erau mașini noi, primele tipuri, făceam din astea. La 20 de ani când ai văzut doar „Liceeni” ce să știi.”

Cu ce se ocupă silvia Popescu în prezent

Silvia Popescu a câștigat două sezoane la „Bravo, ai Stil!”, apoi s-a retras de pe micile ecrane. Aceasta a refuzat mai multe proiecte fiindcă nu i se păreau bune pentru creștere și dezvoltarea sa. În prezent, se ocupă de ea și de creșterea fetiței sale. Totodată, a devenit influencer în mediul online și are grijă de ea.

„Nu mă cheamă din nou, pentru că nu au curajul să lucreze cu mine majoritatea din România. De câțiva ani de zile mă uit în dreapta și în stânga și nu aș putea să zic că văd ceva la televizor. Îmi dau seama că, slavă Domnului, bine că nu fac parte dintre cei de acolo. Cu riscul de a părea ingrată, rea, frustrată, asta sunt în acest moment. Oricum, fiecare are fanii lui. Dar nu țin cu orice preț să apar. Sunt propuneri pe care le-am refuzat, eu aș fi putut avea apariții TV cel puțin o dată la o lună, dar nu mă validează și nu îmi țin de foame. Deviza mea în viață este: „Prefer să dorm bine decât să mănânc mult.”, a spus Silvia Popescu pentru Ego.ro