Gest cutremurător făcut de soţia românului de 32 de ani, care şi-a pierdut viaţa într-un accident stupid în Belgia.

Gabriela este în stare de şoc şi nu-i vine să creadă că soţul ei, tatăl copiilor săi, nu mai este. Cei doi urmau să aibă parte de cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, odată cu venirea pe lume a gemenilor cu care Gabriela este însărcinată.

Florin Corsei lucra ca şofer pe TIR în străinătate. Tânărul din Botoşani se sacrifica stând departe de familie tocmai pentru a le oferi celor dragi un trai mai bun. Peste doar o lună, Florin şi Gabriela urmau să devină părinţi din nou. Florin, însă, îşi va veghea de acum familia din Cer.

Tânărul era oprit pe marginea drumului, după ce reparase o pană. Înainte să plece la drum, Florin a coborât din autovehicul şi a mai verificat o dată dacă totul este în regulă. În acel moment, un alt şofer, care a pierdut cintrolul TIR-ului pe care îl conducea, a intrat cu autovehiculul în camionul românului. Din păcate, Florin nu a mai avut nicio şansă, la fel şi pasagerul din autovehiculul şoferului vinovat.

La puţin timp după ce a aflat că soţul ei nu mai este, Gabriela a făcut un gest cutremurător pe reţelele sociale. Tânăra mamă şi-a shcimbat fotografia de profl cu una cu soţul ei, iar fotografia de cover a transfomat-o într-un colaj emoţionant cu imagini cu ea, soţul şi copilul pe care îl au împreună.

Prietenilor Gabrielei li s-a rupt sufletul de durere şi au transmis mesaje extrem de emoţionante pentru alinarea sa şi pentru odihna veşnică a sufletului soţului ei.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro