Află ce a pățit acesta!

Gerard Pique este DISTRUS!Triunghiul amoros dintre Gerard Pique, Shakira și Clara Chia Marți, continuă. Sursele spun că acesta este devastat, deoarece încă îi este dor de Shakira. noua sa iubită nu îl mai suportă din cauza acestei atitudini.

În urmă cu o săptămână se anunța că Shakira și Gerard Piqué au ajuns, în sfârșit, la un acord de separare. Acesta se referea în primul rând la problema custodiei copiilor lor. S-a stabilit că atât Sasha, cât și Milan se vor muta la Miami cu mama sa. Situația a început deja să îl afecteze pe afacerist. Se spune că începe să îi fie dor de ambii săi copii.

Fostul fotbalist al Barcelonei este devastat de mutarea Shakirei împreună cu copiii, situație care i-a afectat relația cu Clara Chia Marti.

Gerard Pique începe să îi simtă lipsa Shakirei, iar Clara Chia Marti nu mai suportă

Sursa: Social media

Nu totul este numai lapte și miere! Presa faptul că fostul fotbalist este distrus de toate consecințele pe care i le-a lăsat despărțirea de Shakira. Pierde tot mai multe lucruri, printre care ceea ce îi place cel mai mult, fotbalul. Recent și-a anunțat plecarea de la Clubul Barcelona. Se spune că deja începe să îi fie dor de viața trecută alături de columbiancă.

Se pare că despărțirea de Shakira și toate controversele pe care le-a generat a început să facă ravagii în relația sa cu Clara Chia Marti. Se pare că nu îl mai suportă, omul de afaceri neștiind cum să facă față la tot ceea ce se întâmplă în jurul său.

Între timp, zvonurile despre o despărțire între Clara Chia Marti și Gerard Pique se întețesc. Nu numai că nu-l mai suportă, dar tinerei nu-i plac unele dintre deciziile pe care le ia. Aceste decizii le afectează relația. Unul dintre aceste lucruri este că omul de afaceri își caută o casă în Statele Unite pentru a locui o perioadă acolo și a fi mai aproape de copiii săi, dar și de Shakira.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.