George Simion s-a căsătorit religios cu Ilinca Munteanu.

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu nu a fost una lipsită de peripeții. Liderul AUR s-a căsătorit religios, sâmbătă (27 august), cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. Mirii nu s-au putut bucura pe deplin de eveniment, întrucât au existat mici incidente. Ce s-a întâmplat în timpul ceremoniei religioase? 

Zi importantă pentru George Simion și Ilinca Munteanu! Politicianul și iubita lui și-au unit destinele în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea. La cel mai important din viața liderului AUR sunt așteptați peste 10.000 de persoane, care vor putea intra la nuntă doar pe baza unei brăţări, inscripţionate cu motive tradiţionale.

Liderul AUR s-a căsătorit religios

Cum era de așteptat, evenimentul nu a fost lipsit de mici neplăceri. La puțin timp după ce a început slujba religioasă, invitații s-au panicat după ce pe adresa poliţiei a sosit un email care anunţa plasarea unei bombe în locul unde se ţine nunta celor doi. La fața locului au sosit de urgență pirotehniștii, pentru a evita orice catastrofă, ținând cont de numărul mare de participanți.

„Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă”a transmis IPJ Vâlcea.

foto: captură video

După ce s-a cununat în fața lui Dumnezeu, , George Simion a făcut și primele declarații despre alarma falsă cu bombă.

George Simion, despre cei care au trimis mailul cu alerta de bombă

„Bombe în capul lor. Ei cred că mai pot să ne conducă în frică, aşa cum au făcut-o în ultimii 32 de ani. Cei care au trimis alertă cu bombă sunt la conducerea statului, noi ne vedem de nuntă, a spus liderul AUR, potrivit România TV.

George Simion şi Ilinca Munteanu s-a cununat religios la Măciuca, în cadrul unei ceremonii sfinţite de 40 de preoţi, în frunte cu IPS Teodosie. Liderul AUR și-a dorit ca evenimentul să fie unul de neuitat, așa că meniul oferit celor 10.000 de nuntași include două tone de tocană de vânat (căprior, mistreţ), 30.000 de mici, 40.000 de sarmale, 40 de berbecuţi, dar şi tradiţionalul bulz.

 

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.