Liderul AUR, George Simion, a lansat critici dure la adresa oamenilor legii. El a vorbit despre modul în care decurge ancheta începută la nunta sa, în luna august 2022. La eveniment a avut loc o amenințare cu bomba.  

Deși au trecut mai bine de trei luni de la eveniment, se pare că oamenii legii nu au făcut niciun progres în ceea ce privește această anchetă, susține Simion. De asemenea, liderul AUR este de părere că ei ar fi cei care au trimis e-mailul cu amenințarea. Scopul este simplu: stricarea marelui eveniment al anului. 

George Simion, critici dure la adresa oamenilor legii: Sunt anti-români

George Simion a continuat acuzele, spunând că oamenii legii sunt anti-români, dușmănoși și au sabotat fiecare acțiune și fiecare eveniment românesc. Bineînțeles, liderul AUR se referă la conducerile acestor instituții, nu la agenți în sine. 

Politicianul a primit și o lovitură dură chiar din partea președintelui Klaus Iohannis. El nu a fost invitat de către șeful statului la recepția organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale a României. 

„Noi reprezentăm mișcarea patriotică, mișcarea românilor, care de fiecare dată pe 1 decembrie sunt acolo unde s-a făcut Unirea, la Alba Iulia. Primul an în care am fost eu la Alba Iulia a fost 2006, de la an la an, suntem mai mulți. Mă bucur că s-a terminat și mascarada și acum românii sunt liberi și pot participa la Ziua Națională”, a declarat Simion.

George Simion
Social media

George Simion s-a căsătorit în luna august 2022, cu Ilinca, în localitatea Măciuca. La nunta politicianului au fost invitați românii din toată țara. La scurt timp după eveniment, Simion a declarat că are informații potrivit cărora anumite persoane au vrut cu tot dinadinsul să îi strice evenimentul. 

Simion: Au fost plantate probe împotriva mea!

Bărbatul declara că invitații de la nuntă au fost atacați și, mai mult decât atât, au existat zvonuri că vor apărea și alte provocări. 

George Simion a mai dezvăluit că au fost plantate chiar și probe împotriva lui și elimină oamenii din jurul spu. Mai mult decât atât, chiar și Fiscul a fost implicat în acest eveniment. Inspectorii ANAF au făcut controale la atelierul de unde Simion și soția și-au făcut hainele de nuntă.