Liderul AUR, George Simion, a creat o petiție în mediul online care are ca subiect demiterea din funcție a președintelui Klaus Iohannis.

George Simion, liderul AUR, unul dintre cele mai controversate partide din România, a anunțat câți români au semnat petiția care are ca scop demiterea din funcție a președintelui Klaus Iohannis. Acesta susține că peste două milioane de români au semnat această petiție, însă parlamentarii refuză să îndeplinească voința românilor.

Câți români vor să scape de Klaus Iohannis

 „La acest final de sesiune este momentul să facem un bilanţ. Din fericire pentru societatea românească şi românii s-au trezit şi au vorbit şi aveţi în faţa dumneavoastră 2 milioane şi mai bine de semnături – s-au totalizat până la 4 dimineaţa la sediul AUR. Românii nu-l mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte. Această campanie de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile localităţilor din ţară”, a declarat George Simion.

Din nefericire, spune Simion, în Parlament este „o majoritate ticăloasă”, care refuză să ducă la sfârșit voința românilor și de a-l demite pe Klaus Iohannis. De asemenea, printre cele două milioane de semnături strânse, sunt și români din diaspora.

George Simion, dezvăluire de ultimă oră! Câți români nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcția de președinte
arhivă presă

George Simion: Suntem singurul partid din Opoziție

George Simion mai dezvăluie că a transmis către USR invitația de a depune împreună o moțiune de cenzură și de a semna procedurile pentru demiterea lui Klaus Iohannis, însă aceștia au refuzat. Astfel, susține Simion, AUR a devenit singurul partid de opoziție, iar cu semnăturile adunate din partea românilor se vor duce în plenul reunit al celor două Camere. În final, Simion anunță că nici formațiunea formată din Ludovic Orban nu a dorit să se alăture acestui demers.

Liderul AUR este implicat 100% în formațiunea pe care o conduce și nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. De nenumărate ori a provocat scandaluri mari în Parlament, unul dintre cele mai cunoscute fiind acela în care l-a luat de gât pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.