Liderul AUR, George Simion, a lansat acuzații dure la adresa șefului DSU, Raed Arafat. 

Liderul AUR, George Simion, este cunoscut pentru declarațiile tensionate pe care le face. Oficialul l-a luat în vizor, de data aceasta, pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat.  

Simion a fost prezent la protestul organizat de ambulanțieri, unde a spus că serviciul de urgență ar trebui să se afle în subordinea Ministerului Sănătății. Simion îl acuză pe Arafat că vrea să ia „pe persoană fizică” serviciile de ambulanță. 

George Simion, atac dur la adresa lui Raed Arafat

Mai mult, George Simion l-a descris pe Raed Arafat ca fiind „groparul” serviciului de urgență din România. Cât despre protestul ambulanțierilor, Simion spune că era timpul ca cineva să spună ce se întâmplă cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne. 

„Aceşti oameni trăiesc în condiţii mizere, au salarii mici, au condiţii de muncă foarte proaste. Un lucru similar cu şoferii STB care se plângeau la fel de maşini foarte, foarte vechi, au kilometraje de sute de mii de kilometri. Nu este normal”, a spus preşedintele AUR, George Simion. 

Soluția ca aceste lucruri să se schimbe, spune Simion, ar fi ca serviciile de urgență ar fi să treacă în subordinea Ministerului Sănătății. În acest moment, susține liderul AUR, Raed Arafat este „stăpânul României”.  

George Simion dă de pământ cu Raed Arafat: Cineva trebuia să spună ce se întâmplă cu el! Acuzațiile sunt grave
Colaj Substantial

Ambulanțierii sunt nemulțumiți de salariu și condițiile de muncă

Ambulanțierii au fost mințiți, păcăliți și folosiți ca monedă electorală. Simion spune că a venit timpul ca oamenii să iasă în stradă pentru a-și solicita drepturile. 

Reamintim că Blocul Național Sindical (BNS) și Federația Națională Sindicală „Ambulanța” din România au organizat, ieri, un protest în București. Nemulțumirea acestora sunt, în primul rând, salariile foarte mici, dar și de lipsa echipamentelor de care au nevoie pentru a salva viețile oamenilor. Ei îi acuză de aceste lipsuri pe Raed Arafat și premierul Nicolae Ciucă. 

Protestul a început în București, însă sindicaliștii spun că vor organiza astfel de mitinguri în toată țara. Ei consideră că serviciile de ambulanță sunt sabotate, și doar un sfert dintre ambulanțe îndeplinesc condițiile tehnice legale. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.