Reclamă
Reclamă

Liderul AUR, George Simion, a criticat organizarea alegerilor prezidențiale și parlamentare în weekend-uri consecutive, numind-o o „tâlhărie” orchestrată de PSD și PNL pentru eliminarea opoziției.

„Dragii mei, tâlharii de la PSD-PNL au mai făcut o comasare, de data asta altfel. Trei săptămâni la rând, pe 24 noiembrie, pe 1 decembrie și pe 8 decembrie, românii ar trebui să meargă săptămână de săptămână la vot. Au făcut asta pentru a scoate orice opoziție din calcul”, a declarat George Simion joi, într-un mesaj video postat pe Facebook.

Simion a adăugat că, având în vedere că datele sunt certe și că Ciucă și Ciolacu sunt favoriți să intre în turul al doilea, el face un apel către toate partidele din opoziție să formeze un front comun împotriva PSD și PNL. „Ofer tuturor șansa de a face un front comun, de a intra pe o listă comună, unită a opoziției, o listă anti-PSD și PNL în viitorul Parlament. Trebuie să facem orice ca viitorul președinte să nu fie nici Ciolacu și nici Ciucă, iar PSD și PNL, împreună cu UDMR, să nu aibă 50%. Cuvântul cheie este «unire». Fac apel la toți liderii formali și informali: e timpul să ne unim forțele. Haideți cu noi”, a mai spus George Simion.

Reclamă

Coaliția de guvernare a stabilit joi calendarul electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Primul tur al prezidențialelor va avea loc pe 24 noiembrie, al doilea tur pe 8 decembrie, iar pe 1 decembrie va fi scrutinul parlamentarelor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro